fbpx

Helsingin kaupunki MediAvun rekrytoinnin piiriin

MediApu aloitti yhteistyön Helsingin kaupungin kanssa. Kahdeksan terveysaseman, sekä koulu- ja opiskelijaterveydenhuollon vapaana olevat sijaisuudet ovat nyt sovittavissa.
Yhteistyön myötä töitä on tarjolla myös Laakson sekä Suursuon sairaalassa, kotisairaalassa, kotihoidossa sekä lastenpsykiatrialla.

Lisätietoja terveyskeskuksista >
Sonja Haapaniemi
040 848 4133

Lisätietoa sairaalapaikoista:
Laakson sairaala, Suursuon sairaala, Kotisairaala
Markku Myllylä
0400 180 713

Haemme rekrytointikoordinaattoria sekä asiakkuuspäällikköä. Hae 13.10.2019 mennessä!

Etsimme vahvistusta lääkärirekrytointiin

Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Oletko yrittäjähenkinen tuloksentekijä? Sytytkö haasteista ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Mediapu Oy on perustettu vuonna 2012 Oulussa ja nykyisin olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä meitä MediApulaisia on yhteensä 26 ja haemme nyt lääkärirekrytointitiimiimme myynti-/terveydenhuoltoalaa tuntevia osaajia.

Asiakkuuspäällikkö (1), Oulu

Vastuullasi on lääkäreiden rekrytoinnin lisäksi sinulle nimettyjen asiakkaiden (sairaanhoitopiirit, kuntayhtymät, kuntien terveyskeskukset ja sairaalat) lääkäriresursseista vastaaminen sekä laadukkaan asiakaskokemuksen toteutuminen. Olet yhteydessä asiakkaidesi ylilääkäreihin ja luot jatkuvasti uusia kontakteja lääkäreihin. Olet aktiivisesti mukana myös oppilaitosyhteistyössä, markkinoinnissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii aluepäällikkö. Työ edellyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja sekä vastuunottokykyä. Työssä tarvitaan erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomen kielellä). Nimikkeesi tulee olemaan kokemuksestasi riippuen asiakkuuspäällikkö tai asiakkuusvastaava. Matkustuspäiviä kertyy vaihtelevasti 1- 3 päivää kuukaudessa. Asemapaikkasi on Oulu.

Rekrytointikoordinaattori (1), Oulu

Rekrytointikoordinaattorina työtehtävänäsi on ensisijaisesti rekrytoida lääkäreitä kunta-asiakkaillemme. Rekrytointi tapahtuu pääasiallisesti puhelimitse ja osallistumalla aktiivisesti rekrytointitapahtumiin. Työviikkosi painottuu lääkäreiden rekrytointiin, mutta sisältää myös oppilaitosyhteistyötä, markkinointia ja kehittämistyötä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii aluepäällikkö. Olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja oma-aloitteinen tuloksentekijä, joka ei pelkää luoda uusia kontakteja. Työ edellyttää erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomen kielellä) sekä matkustamista keskimäärin 1 – 3 päivää kuukaudessa. Asemapaikkasi on Oulu.

Menestyksekäs työ MediAvussa edellyttää hyviä neuvottelutaitoja sekä erinomaista tilannetajua. Luonteeltasi olet joukkuepelaaja ja voittajatyyppi, joka inhoaa häviämistä. Arvostamme rentoa, yrittäjähenkistä ja vastuullista asennetta. Eduksi katsotaan kokemus lääkärirekrytoinnista tai muu terveydenhuoltoalan tuntemus, mutta nämä eivät kuitenkaan ole edellytyksiä valintaa tehtäessä.

Tarjoamme Sinulle:

  • Erinomaiset ansaintamahdollisuudet ja työsuhde-edut
  • Liukuvan työajan
  • Asiantuntevan tiimin tuen
  • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi
  • Rennon työyhteisön ja loistavat työkaverit
  • Modernit työkalut

Lisätietoja asiakkuuspäällikön ja rekrytointikoordinaattorin tehtävistä antavat aluepäällikkö Jukka Hakkarainen p.  040 5416 067 ja Esa Berg p. 050 590 9738.

Yhteydenotot seuraavina ajankohtina:
Jukka Hakkarainen ma 7.10.2019 klo 9-11 tai ti 8.10.2019 klo 14-16.
Esa Berg pe 4.10.2019 klo 12-14 tai ti 8.10.2019 klo 11-13.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen otsikolla ”Hakemus rekrytointikoordinaattorin/asiakkuuspäällikön tehtävään, oma nimesi”
13.10.2019 mennessä henkilöstöpäälliköllemme: .
Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Kuusamo yhteistyöhön myös hammaslääkärirekrytoinnissa

Voimme ilolla kertoa, että luontokaupunki Kuusamon pitkäaikainen yhteistyö Mediavun kanssa laajenee nyt myös suun terveydenhuoltoon. Jatkossa rekrytoimme lääkäreiden ohella myös hammaslääkäreitä. Jos hammaslääkärin tehtävät kiinnostavat, ota yhteyttä Juhaan.

Lue Kuusamon toimipaikkakuvaus >

Juha Jäälinoja
041-506 3300

Heli Rissanen aloittaa MediAvun toimitusjohtajana 1.9.2019 alkaen

MediAvun johdossa tapahtuu muutoksia. Juha Virolainen jättäytyy pois MediApu Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä ja toimitusjohtajan työtä tulee jatkamaan 1.9.2019 alkaen MediAvun pitkäaikainen liiketoimintajohtaja Heli Rissanen. Heli on aloittanut työnsä MediApu Oy:n ensimmäisenä työntekijänä jo vuonna 2013. Jatkamme siis tuttua ja hyväksi havaittua tapaamme hoitaa asiakas- ja lääkärirekrytointityötä.

Juha Virolaisen terveiset:
”On siis tullut aika nöyrästi kiittää ja kumartaa näistä yhteisistä vuosista ja lämminhenkisistä kohtaamisista. Tämä on ollut hienoa aikaa elämässäni ja tulen aina muistelemaan suurella lämmöllä vuosiani MediAvussa aivan mielettömän hienon työyhteisöni parissa, sekä hienoa yhteistyötä kuntapuolen kanssa.”

Yhteistyön merkeissä voi jatkossa olla yhteydessä Heli Rissaseen.
Helin tavoittaa numerosta 040 6722 357 ja sähköpostista  

Iso kiitos Jussille näistä hienoista vuosista ja lämpimästi tervetuloa Helille uusien haasteiden pariin!

Juha Jäälinoja ja Antti Kaleva asiakkuuspäälliköiksi

Juha Jäälinoja ja Antti Kaleva ovat nimitetty MediAvun asiakkuuspäälliköiksi. Juha ja Antti ovat toimineet aiemmin MediAvulla asiakkuusvastaavina.

Juha ”Jupe” Jäälinoja vastaa hammaslääkärien rekrytoinneista sekä asiakkuuksista hammaslääkärien työpaikkoihin liittyen.
Jupeen voit ottaa yhteyttä viestein  tai soittamalla 041 5063 300.

Antin vastuualueina ovat oppilaitosyhteistyö Itä-Suomen yliopiston kanssa sekä Siun soten toimipaikat. Antti vastaa lääkärien rekrytoinnista.
Anttiin voit olla yhteyksissä viestein  tai soittamalla 050 3263 191.

Hienoa työtä Jupe ja Antti!

Vapaat YEK- ja terveyskeskuspaikat 2020

Oletko vielä pohdiskellut missä päin haluaisit työskennellä valmistumisesi jälkeen?

MediApu tarjoaa lääketieteen lisensiaateille ja opiskelijoille noin 180 eri työvaihtoehtoa ihan ympäri Suomen. Vaihtoehtoja valmistumisen jälkeen on siis todella laajalti. Lääketieteen lisensiaatteja valmistuu paljon keväällä 2020. Varmistaaksesi paikan haluamallasi paikkakunnalla, työpaikka kannattaa sopia hyvissä ajoin, viimeistään syksyllä. Mediapulaiset auttavat mielellään parhaan vaihtoehdon valitsemisessa toiveitasi kuunnellen! Yllä näet listauksen vapaista työpaikoista alueittain ja paikkamäärineen keväälle 2020.

Chattaa, mikäli jokin paikkakunta tai YEK-asiat kiinnostavat, kerromme mielellämme tarkemmin alueiden vapaista paikoista. Päivitämme tietoa paikoista myös uutiskirjeissämme, Facebookissa sekä Instagramin puolella, joten otahan nämäkin kanavat seurantaan!

Keusote MediAvun rekrytoinnin piiriin

MediApu on laajentanut lääkärirekrytoinnin yhteistyötä kattamaan koko Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymän (Keusote) alueen.
Alueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Haemme alueelle niin kandeja, vastavalmistuneita kuin kokeneempiakin lääkäreitä. Keusoteen kuuluvat terveysasemat sijaitsevat maantieteellisesti erittäin hyvien kulkuyhteyksien päässä Etelä-Suomessa.

Mikäli mietit tulevia kesätöitä, lomasijaisuuksia tai vaikkapa virkaa, niin Keusotessa on kaikkea tätä tarjolla.
Lisätietoja saat meidän Jonilta

0400 602 668

Jenni Alasimi aloitti markkinointikoordinaattorina

Uusin työntekijämme Jenni Alasimi aloitti MediAvun markkinointikoordinaattorina 25.3.2019.

Jennin vastuulla ovat markkinointiin ja tapahtumiin liittyvät tehtävät sekä sosiaalinen media.
Voit ottaa Jenniin yhteyttä puhelimitse 0407655212, sähköpostilla 
sekä somekanavissamme:

Facebook: @mediapu.fi
Instagram: @mediapu.fi