fbpx

Hammaslääkärin työmahdollisuudet laajenivat

Hammaslääkäri pitelee työkalujaan

Iloisia yhteistyöuutisia!

Yhteistyömme Huittisten kaupungin kanssa laajenee myös suun terveydenhuoltoon. Toivomme tämän avaavan jatkossa kiinnostavia työmahdollisuuksia niin Tampereen kuin Turun ja Porin seudulla asuville hammaslääkäreille ja hammashoidon ammattilaisille.

Huittinen on lähes 11 000 asukkaan kunta reilut 70 kilometriä Tampereelta. Hammaslääkärin virkoja on 5 ja ne on sijoitettu pääterveysaseman yhteyteen. Hammashoitolan tilat on uudistettu vuonna 2021 ja tarjoavat viihtyisän työympäristön ajanmukaisine työvälineineen. Työaika on joustava ja palkkaus kilpailukykyinen!

Aloitimme yhteistyön Teerijärjen hammashoitolan kanssa. Teerijärvellä sijaitsevassan kahden hammaslääkärin hoitolan tilat ja laitteet on uudistettu vuonna 2021. Työnkuva on monipuolista tk-hammaslääkärin työtä ja konsultointimahdollisuudet ESH-puolelle ovat erittäin sujuvat.

Avullamme voit työllistyä Huittisten tai Teerijärven omaksi hammaslääkäriksi.

Lisätietoja suun terveydenhuollon työpaikoista antaa asiakkuuspäällikkö Juha Jäälinoja, puh. 041 506 3300, .