fbpx

NLY palkitsi viidellä tähdellä useita yhteistyökumppaneitamme

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Nuorten Lääkärien Yhdistys toteutti syksyllä 2019 kolmatta kertaa Koulutuspaikkakyselyn, jonka tulokset julkaistiin tammikuussa Lääkäri 2020 -tapahtumassa. Koulutuspaikkakyselyllä kartoitetaan suomalaisten erikoistuvien lääkäreiden koulutusolosuhteita, heidän saamaa koulutusta ja ohjausta, sekä nykyisen koulutuspaikkansa työoloja ja työn kuormittavuutta. Kohderyhmästä eli yleislääketieteen erityiskoulutusta tai erikoistumiskoulutusta suorittavia vastaajia oli yhteensä 1668.

Upeita viiden tähden koulutuspaikkoja palkittiin ympäri Suomen ja voimme iloksemme kertoa MediAvun rekrytoinnin piiriin kuuluuvan useita palkittujen listalla olevia terveyskeskuksia sekä keskussairaaloita!

Parhaiten pärjänneiden, kunniamaininnan saaneiden viiden terveyskeskuksen listalta MediAvun kautta voi työllistyä Pieksämäen sekä Viitasaaren terveyskeskuksiin. Lisäksi kunniamaininnan saivat Peruskuntayhtymä Karviainen, Sipoon sekä Valkeakosken terveyskeskukset. Näissä jokaisessa kaikki niissä työskentelevät suosittelisivat työpaikkaansa.

Tuttuja toimipaikkoja löytyi myös toista ja kolmatta vuotta peräkkäin täydet viisi tähteä saaneiden listoilta! Rekrytoimme lääkäreitä JIK Kuntayhtymään (Jalasjärvi, Ilmajoki, Kurikka), Rovaniemen ja Vaasan terveysasemiin sekä tänä vuonna keskussairaaloista parhaiten pärjänneeseen Savonlinnan keskussairaalaan.

Kyselyn tulokset ovat luettavissa: www.nly.fi/koulutuspaikkakysely

Upeita viiden tähden tuloksia ympäri Suomen!

Mikäli kiinnostuit jostain tietystä viiden tähden koulutuspaikasta, voit olla yhteydessä suoraan asiakkuusvastaavaan tai jättää tästä yhteydenottopyynnön.

Pieksämäen terveyskeskus, Savonlinna keskussairaala /
Eric Watroba 040 9013 187

Viitasaaren terveyskeskus /
Juhana Ylitervo 040 7742 369

JIK Kuntayhtymä, Vaasan terveyskeskukset /
Meri Tuunainen 040 6896 661

Rovaniemen terveyskeskus /
Jarkko Juntunen 040 8295 196