fbpx

Tule hammaslääkäriksi Keiturin Soteen

Hammaslääkäri pitelee työkalujaan

Työtarjontamme kasvaa Keiturin Soten ja MediAvun yhteistyön laajentuessa Virroille. Yhteistyö käynnistyi Ruoveden kanssa jo kesäkuussa 2022, ja nyt mukaan liittyy myös Virtain kaupunki. MediAvun kautta työllistyy Keiturin Soten omaksi hammaslääkäriksi.

Keiturin Sote tuottaa Virtain ja Ruoveden kuntalaisille tarvittavat sosiaali- ja terveyspalvelut. Keiturin soten palveluksessa työskentelee kaikkiaan noin 450 sote-alan ammattilaista, jotka tuottavat palveluita alueen n. 10 000 asukkaan väestöpohjalle. Yhteensä kuntayhtymässä on kuusi hammaslääkärin virkaa, joista yksi on vastaavan hammaslääkärin tehtävä.

Virtain hammashoitolassa avautuu vakituinen tehtävä syyskuussa 2022 ja Ruovedelle on sovittavissa vanhempainvapaan sijaisuus vähintään toukokuulle 2023 saakka. Työ on joustavaa ja esim. 4-päiväinen työviikko järjestyy helposti. Palkkaus on selvästi kilpailukykyisempi kuin Pirkanmaalla keskimäärin.

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit! Lisätietoja antaa hammaslääkärirekrytoinneista vastaava Juha Jäälinoja.