fbpx

MediAvun vuosi 2022

Jouluinen tervehdys! Joulun ja vuodenvaihteen lähestyminen tuovat monelle levollisen ajatuksen siitä, että pian on hetki aikaa hengähtää ja rauhoittua. Tämä ajatus on myös meille mediapulaisille tärkeä. Kulunut vuosi 2022 on ollut tapahtumarikas ja mieleenpainuva lääkärirekrytoinnin saralla.

MediApu täytti tänä vuonna kymmenen vuotta. Asiakaslähtöisyys ja inhimillisyys ovat arvojamme, ja nämä elementit ovat kantaneet vuosien läpi säilyttäen meidät suorarekrytoinnin markkinajohtajana. Voimme olla ylpeitä siitä, että saamme jatkaa matkaa ja keskittyä jatkossa turvaamaan hyvinvointialueiden lääkäriresursseja. Ensi vuosi onkin erittäin mielenkiintoinen meille kaikille alan toimijoille, kun hyvinvointialueet aloittavat virallisesti toimintansa.

Mennyt vuosi tarjosi pitkän tauon jälkeen entistäkin runsaamman kattauksen niin isoja kuin pienempiäkin tapahtumia, joissa olimme mukana. Tapasimme kasvokkain tuhansia ja taas tuhansia lääkäreitä sekä kandeja eri puolilla Suomea. Iloksemme valtaosa tapahtumista toteutettiin ”livenä” paikan päällä. Marraskuu oli meille tapahtumien osalta kaikkein hektisin: MediAvun edustajia oli paikalla samaan aikaan Turussa lääkäripäivillä, Helsingissä hammaslääkäripäivillä sekä Jyväskylässä Päivystys 2022 –kongressissa. Aktiivisella osallistumisella erilaisiin tapahtumiin tuomme lääkäreille aina ajankohtaisimmat tiedot vapaista työpaikoista ja tapaamme lääkäreitä eri erikoisaloilta

Rekrytoimme vuonna 2022 yhteensä 815 lääkäriä ja hammaslääkäriä. Asiakastoimipaikkoja meillä on jo yli 250 kpl, mikä tuo lääkäreille ja hammaslääkäreille runsaasti mahdollisuuksia työllistyä.

Lääkäreiden kanssa kontakteja puhelimitse sekä viestitse kertyi 18 000 kpl. Päivittäisten keskusteluiden kautta autamme niin kandeja kuin kokeneempiakin lääkäreitä löytämään mieluisia töitä urapolkujen eri vaiheissa.

Suositut webinaarimme saivat jatkoa. Elokuinen päihdepotilaan hoitoa käsittelevä webinaarimme keräsi jopa 489 kuulijaa! Webinaarimme käsittelivät kuluneen vuoden aikana tuoreinta tietoa myös mm. raskaudenehkäisystä ja -keskeytyksestä, akuuttilääketieteestä sekä koulutuspaikkauudistuksesta. Tammikuussa jatkamme lapsipotilaan kohtaamisen ja helmikuussa työhyvinvoinnin ja jaksamisen teemoilla.

Lahjoitimme tänä vuonna asiakaslahjoihin ja joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen yhdistystoiminnan kautta.

Missä sinä haluaisit työskennellä ensi vuonna?
Joulun pyhinä työasiat eivät ole päällimmäisenä mielen päällä vaan tärkeää on rauhoittua ja levätä. Mikäli kuitenkin joulun rauhalliset hetket herättävät ajatuksia tulevista töistä, kerrothan meille toiveistasi? Jaa meille toiveesi, niin me autamme seuraavan työpaikan valinnassa.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja rauhallista joulua!
T. MediAvun väki