fbpx

Kalajoen terveyskeskuksessa työilmapiiri on rento ja lämmin

Kalajoen terveyskeskuksen tk-lääkäri Mervi Manninen

Kertoisitko hieman itsestäsi, missä olet töissä ja mikä on työnkuvasi?

Olen Mervi Manninen ja työskentelen Kalajoen terveyskeskuksessa terveyskeskuslääkärinä. Työnkuvani sisältää monipuolista potilastyötä perusterveydenhuollon eri toimintakentissä sekä hieman hallinnollista työtä. Vastaan muun muassa opiskelijaohjauksesta ja lääkäreiden työkirjojen suunnittelusta.

Minkälainen työilmapiiri työpaikassasi on?

Työilmapiiri työpaikalla on rento ja lämmin. Terveyskeskuksesta löytyy laaja kokemuskenttä koko henkilökunnalta. Nuorten kollegojen tukena on jo hyvinkin kokenut lääkärikatras, joiden kanssa vietetään myös mukavia vapaa-ajan hetkiä aika-ajoin.

Millainen Kalajoen terveyskeskus on työpaikkana?

Kalajoen terveyskeskus on joustava ja kehitysmyönteinen paikka. Vankan kokemuksen osaava työporukka niin lääkäreiden kuin hoitajien osalta.

Miten ohjaus on järjestetty? 

Ohjaajalääkäri nimetään YEK- ja yleislääketieteen erikoistumisvaiheessa oleville työjakson alussa ja ohjaajan kanssa pidetään viikoittaisia tapaamisia yksilötapaamisina, sovittuina aikoina. Joka päivä on konsultaatiomahdollisuus myös muille kollegoille työn lomassa tulevista konsultaatioista.

Miksi lääkärin kannattaa valita Kalajoki? 

Kalajoki on kätevän kokoinen ja luonnonläheinen kaupunki, jossa on mukava asua ja viettää vapaa-aikaa! Terveyspalvelut ovat kehittymässä vauhdilla moderniin suuntaan ja omiin työoloihin ja työnkuvaan on erinomaiset vaikutusmahdollisuudet. Vankan kokemuksen osaavat kollegat tuovat erinomaisen tuen arkeen, eikä työtä tarvitse tehdä yksin.

Terveyskeskuslääkäri Mervi Manninen
Kalajoen terveyskeskus