fbpx

Lääkäriksi Helsinkiin Suursuon sairaalaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Helsingin kaupunki / Suursuon sairaala
Työnkuva:Osastonlääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Lisätiedot alla
Potilastietojärjestelmä:Pegasos (Apotti 2021)

Suursuon sairaala on yksi Helsingin sairaalan yksiköistä. Sairaalassa on kahdeksan vuodeosastoa. Osastoilla on vahvat profiilit: akuutti geriatrinen ja sisätautinen kuntoutus, saatto- ja palliatiivinen hoito, psykogeriatrinen kuntoutus, kirurginen jatkokuntoutus ja päihdepotilaiden akuuttikuntoutus. Noin 60 % potilaista tulee osastoille Haartmanin tai Malmin päivystysyksikköjen kautta. Potilaita otetaan myös HUSin eri klinikoilta sekä palliatiivisia potilaita kotisairaalan kautta suoraan kotoa. Profiiliosastoille potilaita tulee myös muista Helsingin sairaalan talosairaaloista.

Helsingin kaupungin sairaaloilla sekä terveysasemilla on koulutusoikeudet usealle eri erikoisalalle. Esimerkiksi yleislääketieteen erikoistumiseen vaadittavia palveluita voi suorittaa Helsingin kaupungilla erittäin pitkälle yhdistelemällä sairaaloiden ja terveysasemien suomia mahdollisuuksia (tk + psykiatria, geriatria, sisätaudit). Näin työsuhde ei välillä katkea ja lomaoikeuden pystyy hyödyntämään. YEK-koulutuksen (2 vuotta) voi suorittaa kokonaisuudessaan.

Suursuolla laillistetut lääkärit päivystävät lauantait, sunnuntait sekä arkipyhät klo 9.00–21.00. Tehtäviin kuuluvat osastokierrot ja loppuaika on varallaoloa.

Kiinnostavan työn ja asuinympäristön lisäksi kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monenlaisia työsuhde-etuja. Uusimpana henkilöstöetuutena on otettu käyttöön kaupunkipyörien kausimaksu. Työn vastapainoksi Helsinki tarjoaa paljon näkemistä, kokemista ja tekemistä!

Kolme hyvää syytä työllistyä Suursuon sairaalaan:

  • Monipuolinen profiili ja työnkuva – mahdollisuus tehdä itse toimenpiteitä, uä:tä jne.
  • Erittäin hyvä seniorituki
  • Hyvä yhteishenki lääkärien kesken

Tutustu myös Laakson sairaalaan >>

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?