fbpx

Heli Rissanen aloittaa MediAvun toimitusjohtajana 1.9.2019 alkaen

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

MediAvun johdossa tapahtuu muutoksia. Juha Virolainen jättäytyy pois MediApu Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä ja toimitusjohtajan työtä tulee jatkamaan 1.9.2019 alkaen MediAvun pitkäaikainen liiketoimintajohtaja Heli Rissanen. Heli on aloittanut työnsä MediApu Oy:n ensimmäisenä työntekijänä jo vuonna 2013. Jatkamme siis tuttua ja hyväksi havaittua tapaamme hoitaa asiakas- ja lääkärirekrytointityötä.

Juha Virolaisen terveiset:
”On siis tullut aika nöyrästi kiittää ja kumartaa näistä yhteisistä vuosista ja lämminhenkisistä kohtaamisista. Tämä on ollut hienoa aikaa elämässäni ja tulen aina muistelemaan suurella lämmöllä vuosiani MediAvussa aivan mielettömän hienon työyhteisöni parissa, sekä hienoa yhteistyötä kuntapuolen kanssa.”

Yhteistyön merkeissä voi jatkossa olla yhteydessä Heli Rissaseen.
Helin tavoittaa numerosta 040 6722 357 ja sähköpostista  

Iso kiitos Jussille näistä hienoista vuosista ja lämpimästi tervetuloa Helille uusien haasteiden pariin!