fbpx

Tiesithän jo, ettei YEKiä tai erikoistumista tarvitse suunnitella yksin?

Kun laitat meille viestiä alla olevalla lomakkeella, saat kerralla tietoa useiden toimipisteiden työnkuvista palkkauksineen, jolloin sinun on helppo tehdä vertailua toimipisteiden välillä.

MediAvun kautta työllistyt aina hyvinvointialueen ja kyseisen toimipaikan omaksi lääkäriksi. Tällöin palvelut kertyvät aina, saat ohjausta sekä koulutusta ja voit olla varma, että sopimasi työt odottavat sinua siellä, minne olet ne sopinut. Paikkoja on sekä reunapalveluihin että koko erikoistumiseen useammalla erikoisalalla. Muista kysyä, miten saat parhaan mahdollisen hyödyn sovittavista töistäsi. Autamme sinua uransuunnittelussa.

YEK ja siihen kuuluvat tk-palvelut

• YEK (yleislääketieteen erityiskoulutus) antaa mahdollisuuden toimia yleislääkärinä kaikissa EU-maissa
• YEKin kesto on 2 vuotta, josta vähintään 9 kk on oltava terveyskeskuspalveluita ja vähintään 6 kk sairaalapalveluita
• Terveyskeskustyössä voit kerätä samalla pisteitä erikoistumishakuun

Voit myös rakentaa kokonaisen YEK-putken kauttamme Helsingissä, Kainuun sotessa, Jyväskylässä, Savonlinnassa Sosterissa ja Kokkolan seudulla Soitessa. YEK-putkessa pääset myös sairaalan puolelle tutustumaan eri erikoisaloihin.

Nuorten Lääkärien Yhdistys teettää vuosittain koulutuspaikkakyselyn, jolla kartoitetaan erikoistuvien lääkärien saamaa koulutusta ja ohjausta sekä yleisemmin työoloja ja työn kuormittavuutta nykyisessä koulutuspaikassa. Parhaiten menestyneitä, eli vuoden 2021 viiden tähden koulutuspaikkoja ovat mm. Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä, Salon terveyskeskus, JIK Kuntayhtymä, Seinäjoen terveyskeskus, Seinäjoen akuutti, Vaasan terveyskeskus ja Kalasataman terveysasema Helsingissä.

Toimi näin

• Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella
• Saat kerralla kattavat tiedot useista terveyskeskuksista palkkauksineen
• Autamme sinua vertailemaan eri mahdollisuuksia
• Rakennetaan sinulle sopiva YEK-kokonaisuus

Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään, joten käytä toki tilaisuus helppoon tiedonsaantiin!

Yhteydenottopyyntö