fbpx

Haemme rekrytointikoordinaattoria sekä asiakkuuspäällikköä. Hae 13.10.2019 mennessä!

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Etsimme vahvistusta lääkärirekrytointiin

Haluaisitko työskennellä yrityksessä, jossa asiakkaiden arvostus näkyy jokapäiväisessä työssäsi? Oletko yrittäjähenkinen tuloksentekijä? Sytytkö haasteista ja haluat mahdollisuuden vaikuttaa omaan ansiotasoosi? Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö.

Mediapu Oy on perustettu vuonna 2012 Oulussa ja nykyisin olemme osa Pihlajalinna-konsernia. Olemme Suomen johtava lääkäreiden suorarekrytointiin keskittyvä yritys. Tällä hetkellä meitä MediApulaisia on yhteensä 26 ja haemme nyt lääkärirekrytointitiimiimme myynti-/terveydenhuoltoalaa tuntevia osaajia.

Asiakkuuspäällikkö (1), Oulu

Vastuullasi on lääkäreiden rekrytoinnin lisäksi sinulle nimettyjen asiakkaiden (sairaanhoitopiirit, kuntayhtymät, kuntien terveyskeskukset ja sairaalat) lääkäriresursseista vastaaminen sekä laadukkaan asiakaskokemuksen toteutuminen. Olet yhteydessä asiakkaidesi ylilääkäreihin ja luot jatkuvasti uusia kontakteja lääkäreihin. Olet aktiivisesti mukana myös oppilaitosyhteistyössä, markkinoinnissa ja työnantajamielikuvan kehittämisessä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii aluepäällikkö. Työ edellyttää hyviä myynti- ja neuvottelutaitoja sekä vastuunottokykyä. Työssä tarvitaan erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomen kielellä). Nimikkeesi tulee olemaan kokemuksestasi riippuen asiakkuuspäällikkö tai asiakkuusvastaava. Matkustuspäiviä kertyy vaihtelevasti 1- 3 päivää kuukaudessa. Asemapaikkasi on Oulu.

Rekrytointikoordinaattori (1), Oulu

Rekrytointikoordinaattorina työtehtävänäsi on ensisijaisesti rekrytoida lääkäreitä kunta-asiakkaillemme. Rekrytointi tapahtuu pääasiallisesti puhelimitse ja osallistumalla aktiivisesti rekrytointitapahtumiin. Työviikkosi painottuu lääkäreiden rekrytointiin, mutta sisältää myös oppilaitosyhteistyötä, markkinointia ja kehittämistyötä. Tulet toimimaan osana lääkärirekrytoinnin asiantuntijoista koostuvaa tiimiä, jonka esimiehenä toimii aluepäällikkö. Olet ulospäin suuntautunut, myyntihenkinen ja oma-aloitteinen tuloksentekijä, joka ei pelkää luoda uusia kontakteja. Työ edellyttää erinomaisia suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja (suomen kielellä) sekä matkustamista keskimäärin 1 – 3 päivää kuukaudessa. Asemapaikkasi on Oulu.

Menestyksekäs työ MediAvussa edellyttää hyviä neuvottelutaitoja sekä erinomaista tilannetajua. Luonteeltasi olet joukkuepelaaja ja voittajatyyppi, joka inhoaa häviämistä. Arvostamme rentoa, yrittäjähenkistä ja vastuullista asennetta. Eduksi katsotaan kokemus lääkärirekrytoinnista tai muu terveydenhuoltoalan tuntemus, mutta nämä eivät kuitenkaan ole edellytyksiä valintaa tehtäessä.

Tarjoamme Sinulle:

  • Erinomaiset ansaintamahdollisuudet ja työsuhde-edut
  • Liukuvan työajan
  • Asiantuntevan tiimin tuen
  • Mahdollisuuden laajentaa omaa osaamistasi
  • Rennon työyhteisön ja loistavat työkaverit
  • Modernit työkalut

Lisätietoja asiakkuuspäällikön ja rekrytointikoordinaattorin tehtävistä antavat aluepäällikkö Jukka Hakkarainen p.  040 5416 067 ja Esa Berg p. 050 590 9738.

Yhteydenotot seuraavina ajankohtina:
Jukka Hakkarainen ma 7.10.2019 klo 9-11 tai ti 8.10.2019 klo 14-16.
Esa Berg pe 4.10.2019 klo 12-14 tai ti 8.10.2019 klo 11-13.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen otsikolla ”Hakemus rekrytointikoordinaattorin/asiakkuuspäällikön tehtävään, oma nimesi”
13.10.2019 mennessä henkilöstöpäälliköllemme: .
Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.