fbpx

Aloitimme yhteistyön Salon kanssa 8.6.2020

Työtarjontamme lääkäreille Varsinais-Suomessa kasvoi Salon ja MediAvun yhteistyön myötä. 

Salon terveyspalvelut koostuu yhteensä kahdeksasta terveysasemasta, joista suurimmat ovat Pääterveysasema, Läntinen terveysasema ja Halikon terveysasema. Kaikki nämä sijaitsevat alle 5 km etäisyydellä Salon keskustasta. 

Salossa tehdään monipuolista yleislääkärin työtä, jota räätälöidään oman kiinnostuksen mukaan. Lääkäri voi tehdä esim. äitiys- ja lastenneuvolaa, perhesuunnitteluneuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa, kotisairaalaa ja asumispalveluita. Työskentely voi tapahtua joko terveyskeskusvastaanotolla, päivystyksessä tai osastoilla omien kiinnostusten ja koulutustarpeiden mukaan. Osa-aikatyöhön tarjotaan mahdollisuus ja täydet viikkotyötunnit on mahdollista suorittaa neljässä päivässä. 

Lue työpaikkailmoitus tästä >> 

Töiden aloitus on mahdollista elokuusta 2020 alkaen.  

Työtä on tarjolla monipuolisesti erikoistuville ja erikoislääkäreille yle, tth, ger. 
Vuoden 2021 YEK-paikat ovat nyt myös sovittavissa! 

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit! 

  
Mikko Nikkilä   
040 4577 570