fbpx

Kotisairaalan lääkäri Helsingin kaupungille

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Helsingin kaupunki / Kotisairaala
Työnkuva:Kotisairaalan lääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Vapaaehtoinen kaupungin sairaaloissa
Potilastietojärjestelmä:Apotti

Helsingin kotisairaalat hoitavat sairaalatasoista hoitoa tarvitsevia potilaita heidän kotonaan. Kotisairaala toimii ympärivuorokautisesti. Kotisairaalassa potilaille annetaan esim. IV-antibioottihoitoja ja veritiputuksia sekä hoidetaan saattohoitopotilaita. Lisäksi kotisairaalan alaisuuteen kuuluu palliatiivinen poliklinikka.

Helsingin kaupunginsairaaloilla sekä terveysasemilla on koulutusoikeudet usealle eri erikoisalalle. Esimerkiksi yleislääketieteen erikoistumiseen vaadittavia palveluita voi suorittaa Helsingin kaupungilla erittäin pitkälle yhdistelemällä sairaaloiden ja terveysasemien (myös kotihoito ja kotisairaala) suomia mahdollisuuksia (tk + geriatria, sisätaudit). Näin työsuhde ei välillä katkea ja lomaoikeuden voi hyödyntää. YEK-koulutuksen (2 vuotta) voi suorittaa kokonaisuudessaan.

Kiinnostavan työn ja asuinympäristön lisäksi kaupunki tarjoaa työntekijöilleen monenlaisia työsuhde-etuja. Työn vastapainoksi Helsinki tarjoaa paljon näkemistä, kokemista ja tekemistä!

Kolme hyvää syytä työllistyä lääkäriksi Kotisairaalaan:

  • Sairaalatasoista, laadukasta ja monipuolista lääketiedettä
  • Joustava työnkuva ja päivän aikataulu
  • Työyhteisön ilmapiiri vertaansa vailla: kollegat ovat puolellasi ja sairaanhoitajien kanssa yhteistyö pelaa poikkeuksellisen hyvin.

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?