fbpx

Lääkäriksi Helsinkiin Laakson sairaalaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Helsingin kaupunki / Laakson sairaala
Työnkuva:Osastonlääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:24h työpaikkapäivystys
Potilastietojärjestelmä:Pegasos (Apotti 2021)

Laakson sairaala on yksi Helsingin sairaalan yksiköistä.  Sairaalaan kuuluu 12 osastoa, joista yksi toimii Haartmanin sairaalassa. Potilaat tulevat Laakson vuodeosastoille pääasiallisesti HUSin päivystyksistä ja osastoilta. Kaikki osastot ovat profiloitu potilasryhmien mukaisesti akuuttiin geriatriaan, traumakuntoutukseen, ortogeriatriseen kuntoutukseen, aivoverenkiertohäiriöpotilaiden jatkokuntoutukseen, haavahoitoon sekä infektiokohorttipotilaiden hoitoon. 

Helsingin kaupungin sairaaloilla sekä terveysasemilla on koulutusoikeudet usealle eri erikoisalalle. Esimerkiksi yleislääketieteen erikoistumiseen vaadittavia palveluita voi suorittaa Helsingin kaupungilla erittäin pitkälle yhdistelemällä sairaaloiden ja terveysasemien suomia mahdollisuuksia (tk + psykiatria, geriatria, sisätaudit). Näin työsuhde ei välillä katkea ja lomaoikeuden pystyy hyödyntämään. YEK-koulutuksen (kaksi vuotta) voi suorittaa kokonaisuudessaan.  

Kiinnostavan työn ja asuinympäristön lisäksi Helsinki tarjoaa työntekijöilleen monenlaisia työsuhde-etuja. Uusimpana henkilöstöetuutena on otettu käyttöön kaupunkipyörien kausimaksu. Työn vastapainoksi Helsinki tarjoaa paljon näkemistä, kokemista ja tekemistä! 

Kolme hyvää syytä tulla Laakson sairaalaan:  

  • Monipuoliset mahdollisuudet työnkuvaksi ja palveluiden keräämiseen 
  • Loistava seniorituki  
  • Erinomaiset koulutukset 

Tutustu myös Suursuon sairaalaan >>

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?