fbpx

Joona Virkkala MediAvun toimitusjohtajaksi

MediAvun toimitusjohtaja Joona Virkkala

Joona Virkkala on nimitetty MediAvun toimitusjohtajaksi 21. lokakuuta 2022 alkaen. Heli Anttila siirtyy toimitusjohtajan paikalta muihin tehtäviin MediAvun ja Pihlajalinna-konsernin ulkopuolella.

Pihlajalinnassa julkisten palveluiden asiakkuusjohtajana toimineelle Joonalle MediApu on jo entuudestaan tuttu, sillä ennen Pihlajalinnan pestiä hän työskenteli MediAvun aluepäällikkönä. Asiakkuusjohtajana Virkkala on työskennellyt kokonaisulkoistusten ja konsernin muiden julkisten palveluiden myynnin parissa, mikä antaa hänelle toimitusjohtajan tehtävään tukevan pohjan.

Yhdessä rekrytoinnin huippuammattilaisten kanssa pääsemme jatkamaan MediAvun jo yli kymmenen vuotta kestänyttä matkaa kuntien, jatkossa hyvinvointialueiden, ja erikoissairaanhoidon yksiköiden luotettavana rekrytointikumppanina. Meillä on valoisa tulevaisuus edessä, summaa Joona.

Koko mediapulaisten tiimi kiittää lämpimästi Heli Anttilaa erinomaisesta johtamisesta, hyvästä työstä ja kehittävästä otteesta lääkärirekrytoinnin eteen. Toivotamme Joonan tervetulleeksi mediapulaisten joukkoon!