fbpx

Rekrytointipalvelu hyvinvointialueille

MediAvulla on yli 10 vuoden johtava kokemus lääkäri- ja hammaslääkärirekrytoinnista suoriin työsuhteisiin.

Hoidamme tehokkaasti koko rekrytointiprosessin ylilääkärin puolesta, jolloin ylilääkärin aikaa ja resursseja vapautuu muihin työtehtäviin.

Toimimme työnvälittäjänä työntekijän ja hyvinvointialueiden välillä. MediApu rekrytoi lääkäreitä, hammaslääkäreitä sekä alojen opiskelijoita suoriin työsuhteisiin, jolloin työnantajana ja palkanmaksajana rekrytoitavalle toimii aina hyvinvointialue.

Edustamme rekrytoinnin piirissä olevia asiakkaitamme vuosittain yli 60 rekrytointitapahtumassa, joissa vahvistamme hyvinvointialueiden työnantajamielikuvaa sekä kerromme potentiaalisille rekrytoitaville eri työmahdollisuuksista.

MediAvun ehdoton vahvuus on erinomainen myynti- ja markkinointiosaaminen, terveydenhuoltoalan tuntemus sekä suuri rekrytointityötä tekevä asiantuntijajoukko!

Mikäli haluat turvata hyvinvointialueesi lääkäriresurssit, ota yhteyttä ja anna MediAvun valiojoukon hoitaa rekrytointi puolestasi!

MediAvun toimitusjohtaja Joona Virkkala

Joona Virkkala

Toimitusjohtaja
040 1471 999

Keusoten ylilääkäri Aino Rubini kertoo, miksi MediApu on ollut hänelle tärkeä yhteistyökumppani jo useamman vuoden ajan.

Palautetta lääkärirekrytoinnista

”Arvostan toimivaa yhteydenpitoa, ja yhteistyö MediAvun kanssa onkin ollut saumatonta. Kun yhteyden saa aina tarvittaessa, omakin työ helpottuu. Yhteistyömme alkaessa syksyllä 2020 meillä oli useampi vuokralääkäri ja seuraavien 6 kk aikana ostolääkäreiden tilalla oli suoralla työsuhteella olevat pätevät lääkärit.”

Ylilääkäri Jyrki Kyynäräinen, Varkauden terveyskeskus

”Lääkäreiden rekrytointi on helpottunut, kun MediApu on tehnyt loistavan esityön. Yhteistyö MediAvun kanssa on sujunut jouhevasti.”

Kivelän terveysaseman ylilääkärit Hanna Paatela ja Henna Eskelinen, Helsingin kaupunki

”Vuosia kestänyt yhteistyö MediAvun kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa ja se on tuottanut meille erinomaisia tuloksia.”

Johtava lääkäri Susanna Halonen, RAS

”MediAvun kautta olemme saaneet töihin ammattitaitoisia lääkäreitä suoriin työsuhteisiin. Lisäksi olemme saaneet apua resurssiseurantaan. MediAvun henkilökunta on asiaan perehtynyttä ja palvelu aina hyvää.”

Ylilääkäri Hanna Eronen, Keusote

Yhteydenottopyyntö