fbpx

Rekrytointipalvelu kunnalle, kuntayhtymälle tai erikoissairaanhoidon yksikölle

Hoidamme lääkäreiden ja hammaslääkäreiden rekrytoinnin puolestasi, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaa rekrytointityöhön, vastata työnhakijoiden kysymyksiin tai järjestää omaa osastoa lääkäripäiville. Lääkäripula helpottaa ja voit käyttää säästetyn ajan ja rahan muuhun.

Toimimme työnvälittäjänä lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien sekä kuntatyönantajien välillä. MediApu rekrytoi lääkäreitä, lääketieteen kandidaatteja, hammaslääkäreitä ja hammaslääketieteen kandidaatteja suoriin työsuhteisiin julkiselle puolelle, jolloin työnantajana ja palkanmaksajana rekrytoitavalle lääkärille toimii aina kunta, kuntayhtymä tai erikoissairaanhoidon yksikkö. Edustamme rekrytoinnin piirissä olevia asiakkaitamme vuosittain yli 60 rekrytointitapahtumassa, joissa vahvistamme kuntien työnantajamielikuvaa sekä kerromme potentiaalisille rekrytoitaville eri työmahdollisuuksista.

MediAvun ehdoton vahvuus on erinomainen myynti- ja markkinointiosaaminen, terveydenhuoltoalan tuntemus sekä suuri rekrytointityötä tekevä asiantuntijajoukko! Mikäli haluat turvata toimipaikkasi lääkäriresurssit, ota yhteyttä ja anna MediAvun valiojoukon hoitaa rekrytointi puolestasi!

MediApu Oy toimitusjohtaja Heli Rissanen

Heli Anttila

Toimitusjohtaja
040 6722 357

Palautetta lääkärirekrytoinnista

”Arvostan toimivaa yhteydenpitoa, ja yhteistyö MediAvun kanssa onkin ollut saumatonta. Kun yhteyden saa aina tarvittaessa, omakin työ helpottuu. Yhteistyömme alkaessa syksyllä 2020 meillä oli useampi vuokralääkäri ja seuraavien 6 kk aikana ostolääkäreiden tilalla oli suoralla työsuhteella olevat pätevät lääkärit.”

Ylilääkäri Jyrki Kyynäräinen
Varkauden terveyskeskus

”Lääkäreiden rekrytointi on helpottunut, kun MediApu on tehnyt loistavan esityön. Yhteistyö MediAvun kanssa on sujunut jouhevasti.”

Kivelän terveysaseman ylilääkärit
Hanna Paatela ja Henna Eskelinen
Helsingin kaupunki

”Vuosia kestänyt yhteistyö MediAvun kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa ja se on tuottanut meille erinomaisia tuloksia.”

Johtava lääkäri
Susanna Halonen
Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

”MediAvun kautta olemme saaneet töihin ammattitaitoisia lääkäreitä suoriin työsuhteisiin. Lisäksi olemme saaneet apua resurssiseurantaan. MediAvun henkilökunta on asiaan perehtynyttä ja palvelu aina hyvää.”

Ylilääkäri Hanna Eronen
Keusote

Yhteydenottopyyntö