fbpx

Rekrytointipalvelu kunnalle, kuntayhtymälle tai erikoissairaanhoidon yksikölle

Hoidamme lääkäreiden ja hammaslääkäreiden rekrytoinnin puolestasi, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaa rekrytointityöhön, vastata työnhakijoiden kysymyksiin tai järjestää omaa osastoa lääkäripäiville. Lääkäripula helpottaa ja voit käyttää säästetyn ajan ja rahan muuhun.

Toimimme työnvälittäjänä lääkäreiden ja lääketieteen kandidaattien sekä kuntatyönantajien välillä. MediApu rekrytoi lääkäreitä, lääketieteen kandidaatteja, hammaslääkäreitä ja hammaslääketieteen kandidaatteja suoriin työsuhteisiin julkiselle puolelle, jolloin työnantajana ja palkanmaksajana rekrytoitavalle lääkärille toimii aina kunta, kuntayhtymä tai erikoissairaanhoidon yksikkö. Edustamme rekrytoinnin piirissä olevia asiakkaitamme vuosittain yli 60 rekrytointitapahtumassa, joissa vahvistamme kuntien työnantajamielikuvaa sekä kerromme potentiaalisille rekrytoitaville eri työmahdollisuuksista.

MediAvun ehdoton vahvuus on erinomainen myynti- ja markkinointiosaaminen, terveydenhuoltoalan tuntemus sekä suuri rekrytointityötä tekevä asiantuntijajoukko! Mikäli haluat turvata toimipaikkasi lääkäriresurssit, ota yhteyttä ja anna MediAvun valiojoukon hoitaa rekrytointi puolestasi!

MediApu Oy toimitusjohtaja Heli Rissanen

Heli Rissanen

Toimitusjohtaja
040 6722 357

Palautetta

”Yhteistyön alettua lääkäritilanne on parantunut huomattavasti. Kuusamossa lääkäriresurssit on jo varmistettu ensi vuoden syksyyn saakka. Lisäksi vuokralääkäreiden käytön väheneminen näkyy talouspuolella selkeinä säästöinä. Hyvä lääkäritilanne edesauttaa myös pitkäjänteistä rekrytointia ja terveyskeskuksen resursseja voidaan suunnitella pitkälle tulevaisuuteen.”

Niilo Keränen
Kuusamon terveyskeskuksen ylilääkäri

Yhteydenottopyyntö