fbpx

MediAvun vuosi 2021

Jouluinen tervehdys mediapulaisilta!
Huh, mikä vuosi meillä onkaan taas takana ? Alun perin suunniteltu paluu ”normaaliin” jäi vain haaveeksi, kun koronarajoituksia jatkettiin ja vuosi meni enemmän tai vähemmän etätöitä tehdessä ja virtuaalitapahtumiin osallistuessa. Onneksi loppuvuodesta saimme kohdata asiakkaitamme, lääkäreitä, hammaslääkäreitä sekä alan opiskelijoita parissa tapahtumassa ja kohtaamiset olivat mieltä lämmittäviä. Toivotaan, että tapahtumat alkaisivat ensi vuonna pyöriä normaalisti ja näkisimme jälleen kasvotusten (tuttuun tapaan jäätelön äärellä).

Onneksi lääkärirekrytointien määrään korona ei vaikuttanut ja pystyimme täyttämään asiakkaidemme lääkäriresursseja ja jopa ylittämään odotuksia. Uskomme, että tässä muuttuvassa maailmantilanteessa myös lääkärit hakevat vakautta ja pysyvyyttä työsuhteisiinsa ja sitähän me mediapulaiset voimme tarjota yhdessä kuntien ja sairaanhoitopiirien kanssa.

Rekrytoimme vuonna 2021 yhteensä 862 lääkäriä ja hammaslääkäriä. Kandien osalta pystyimme tarjoamaan ikimuistoisia kesätyömuistoja 255 kandille.

Olemme helpottaneet monen työnhakuprosessia. Viestejä sekä puheluita lääkäreiden kanssa kertyi noin 18 000! Lähetimme yli 2550 työtarjousta, joissa kussakin oli useita hyviä vaihtoehtoja. Tarjottavaa riitti, sillä yhteistyökumppaniemme toimipisteitä on noin 250 ympäri Suomen. Vuonna 2023 tulevat hyvinvointialueet tarjoavat meille hienon mahdollisuuden tarjota rekrytointipalveluamme laajemminkin, jolloin työtarjontamme kasvaa entisestään!

Vuonna 2021 jatkoimme menestyksekkäästi webinaarien pitämistä ja kehitimme niitä yhä enemmän asiakaslähtöisesti. Saimme loistavasti mukaan asiakaspaikkojemme vastuuhenkilöitä, jotka luennoivat mm. ajoterveydestä, kivunhallinnasta sekä yleislääketieteestä. Osallistujamäärät olivat ennätystasolla ja kuulijoita oli syksyn aikana yli 2360 kpl. Ensi kevään webinaarikalenteria aikataulutetaan parhaillaan ja tuleviin webinaareihin voit antaa toiveita aiheen ja arvontapalkintojen suhteen.

Tänäkin vuonna lahjoitimme joulukortteihin ja asiakaslahjoihin varatut rahat Oulun seudun vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Rahankeräyksen on organisoinut Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö. Olemme iloisia, että olemme voineet tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa jo usean vuoden ajan.

Unelmoi tulevaa vuottasi!

Joulu on rauhoittumisen aikaa, jolloin on hyvä jättää työasiat mielestä. Jos joulun leppoisat hetket kuitenkin herättävät unelmia tulevista työseikkailuista, kerrothan meille toiveistasi? Tehtävämme on toteuttaa niitä ja auttaa seuraavan työpaikkasi valinnassa!

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein rauhallista joulun aikaa!
MediAvun väki