fbpx

Mikä MediApu?

Medi-alkuisia toimijoita lääkärirekrytoinnin alalla on useita. Mutta mikä tämä MediApu on ja miten juuri me eroamme muista medi-alkuisista? (Ero on melkoinen!)

MediApu auttaa lääkäreitä, hammaslääkäreitä ja näiden alojen opiskelijoita löytämään ja vertailemaan työmahdollisuuksia ympäri Suomen.

MediApu ei välitä vuokralääkäreitä, vaan toimii suoraan kunnan rekrytointiosaston ja ylilääkärin apuna, rekrytoiden kunnan omaksi lääkäriksi. Tällöin kunta tai kuntayhtymä toimii lääkärin työnantajana ja palkanmaksajana. Kaikki MediAvun rekrytoimat henkilöt työllistyvät suoriin työ- ja palkkasuhteisiin toimipaikan omaksi lääkäriksi tai hammaslääkäriksi.

Me MediAvulla olemme jo 10 vuotta tehneet Suomen parasta lääkäreiden ja hammaslääkäreiden suorarekrytointia.

Kun haluat kartoittaa työtarjontaa tai teillä on tarvetta rekrytointipalvelulle, jätä alta yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Yhteydenottopyyntö
  Palautetta lääkärirekrytoinnista

  ”Arvostan toimivaa yhteydenpitoa, ja yhteistyö MediAvun kanssa onkin ollut saumatonta. Kun yhteyden saa aina tarvittaessa, omakin työ helpottuu. Yhteistyömme alkaessa syksyllä 2020 meillä oli useampi vuokralääkäri ja seuraavien 6 kk aikana ostolääkäreiden tilalla oli suoralla työsuhteella olevat pätevät lääkärit.”

  Ylilääkäri Jyrki Kyynäräinen
  Varkauden terveyskeskus

  ”Lääkäreiden rekrytointi on helpottunut, kun MediApu on tehnyt loistavan esityön. Yhteistyö MediAvun kanssa on sujunut jouhevasti.”

  Kivelän terveysaseman ylilääkärit
  Hanna Paatela ja Henna Eskelinen
  Helsingin kaupunki

  ”Vuosia kestänyt yhteistyö MediAvun kanssa on ollut helppoa ja sujuvaa ja se on tuottanut meille erinomaisia tuloksia.”

  Johtava lääkäri
  Susanna Halonen
  Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

  ”MediAvun kautta olemme saaneet töihin ammattitaitoisia lääkäreitä suoriin työsuhteisiin. Lisäksi olemme saaneet apua resurssiseurantaan. MediAvun henkilökunta on asiaan perehtynyttä ja palvelu aina hyvää.”

  Ylilääkäri Hanna Eronen
  Keusote