fbpx

Toimintamme vallitsevassa poikkeustilanteessa

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

MediApu Oy haluaa omalta osaltaan estää koronaviruksen leviämistä ja työskentelee 16.3.2020 alkaen pääosin etänä. Etätyöskentely on mediapulaisille tuttua ja toimiva malli on ollut käytössä jo vuosien ajan. Yhteyttä työkavereihin ja kunta-asiakkaisiin pidetään Teamsin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Lääkäreihin ja opiskelijoihin mediapulaiset ovat yhteydessä tuttuun tapaan puhelimitse ja sähköpostitse.

Kaikki suuremmat ja pienemmät lääkäritapahtumat on peruttu, joten MediApu ei näihin luonnollisestikaan voi osallistua. Keväisin pidettäviä kurssi-infoja MediApu pyrkii järjestämään mahdollisuuksien mukaan verkossa. Myös kunta-asiakkaiden kanssa pidettävät palaverit siirretään virtuaalisiksi. Tässä vallitsevassa poikkeustilanteessa keskitymme entistä enemmän rekrytoimaan lääkäreitä ja lääketieteen opiskelijoita myös lyhyen aikavälin tarpeisiin, jotta viruksen aiheuttamien sairaspoissaolojen ja mahdollisten karanteeniin joutuvien henkilöiden työpanos saadaan korvattua.

Emme missään tilanteessa halua vaarantaa asiakkaidemme, rekrytoitavien lääkäreiden tai opiskelijoiden terveyttä. Haluamme vaalia myös tärkeimpää voimavaraamme eli henkilökuntaa ja estää täten toimillamme viruksen leviämisen.

Toiminta ja rekrytointi jatkuvat siis entisellään yhtä tehokkaasti kuin aiemminkin!

Heli Rissanen, toimitusjohtaja