fbpx

Tarjoamme myös lyhytaikaisia työjaksoja sekä yksittäisiä työvuoroja

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Olemme vastanneet asiakkaidemme, rekrytoitavien lääkäreiden sekä opiskelijoiden tarpeisiin tarjoamalla myös lyhytaikaisia työjaksoja sekä yksittäisiä työvuoroja päiviin, iltoihin, öihin sekä viikonloppuihin vastaanotossa tai päivystyksessä. Työskentely tapahtuu tuttuun tapaan suorassa työsuhteessa kuntaan tai kuntayhtymään. Uuden toimintamallimme avulla pystymme entistä paremmin reagoimaan kuntien äkillisiin sijaistarpeisiin sekä tarjoamaan lääkäreille monipuolisesti eri työmahdollisuuksia. 

Olitpa sitten lääkäri tai kuntapäättäjä, ota yhteyttä niin etsitään teitä parhaiten palveleva ratkaisu.

Jätä tästä yhteydenottopyyntö

Yhteydenotot: 
Tuomas Taipale 
Asiakkuuspäällikkö 
  
040 637 2772