fbpx

MediAvun vuosi 2020

kuvakollaasi mediavun henkilökunnasta jouluisisaa tunnelmissa

Tervehdys mediapulaisten etätoimistoilta! 

Jälleen yksi vuosi pyörähti loppuunsa, ja mikä kummallinen vuosi tämä on ollutkaan! Koronan aiheuttamasta myllerryksestä huolimatta olemme pystyneet turvaamaan kunta-asiakkaidemme lääkäriresurssit ja olemaan kuntien apuna tässä erittäin haastavassa tilanteessa.

Lääkäreiden ja opiskelijoiden keskuudessa on herännyt vielä suurempi halu hakeutua suoraan työsuhteeseen kuntapuolelle, mikä on näkynyt selkeästi kasvaneina rekrytointimäärinä. MediApu on voinut hienosti palvella työtä etsiviä lääkäreitä ja opiskelijoita, kun toimipisteiden verkosto on kasvanut entisestään. Tästä lähtötilanteesta on hienoa suunnata katseet kohti ensi vuotta!

Rekrytoimme vuonna 2020 yhteensä 865 lääkäriä ja hammaslääkäriä. Heistä 242 kandia löysi kesätyöpaikan kauttamme.  

Olemme olleet helpottamassa monen työtä hakevan työnhakuprosessia. Viestejä sekä puheluita lääkäreiden kanssa kertyi noin 18 000! Lähetimme yli 2700 työtarjousta, joissa kussakin oli useita hyviä vaihtoehtoja. Tarjottavaa riitti, sillä yhteistyökumppaniemme toimipisteitä on noin 250 ympäri Suomen.

Koronan vaikutuksesta siirryimme kaikki maaliskuussa etätöihin. Meillä oli jo hyvin kokemusta etätöiden teosta ja toimivat käytänteet siihen, joten uudet työtavat oli helppo ottaa käyttöön. Työkavereiden ikävää lievitimme yhteisillä Teams-kahvihetkillä.

Aloitimme omien webinaarien pitämisen ja ne ovatkin kasvaneet todella suosituiksi! Syksyllä tarjosimme ajankohtaista tietoa YEKin suorittamisesta, uudesta lääkärisopimuksesta sekä neuvoja psykiatrisen potilaan kohtaamiseen tk-vastaanotolla. Ensi kevään webinaarikalenteria aikataulutetaan parhaillaan. Tuleviin webinaareihin voit antaa toiveita aiheen ja arvontapalkintojen suhteen.

Tänäkin vuonna lahjoitimme joulukortteihin ja asiakaslahjoihin varatut rahat Oulun seudun vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Rahankeräyksen on organisoinut Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö.

Unelmoi tulevaa vuottasi! 
Joulu on rauhoittumisen aikaa, jolloin on hyvä jättää työasiat mielestä. Jos joulun leppoisat hetket kuitenkin herättävät unelmia tulevista työseikkailuista, kerrothan meille toiveistasi? Tehtävämme on toteuttaa niitä ja auttaa seuraavan työpaikkasi valinnassa! 

Kiitos tästä vuodesta ja rentouttavaa joulun aikaa! 

MediAvun väki