fbpx

Vapaat YEK- ja terveyskeskuspaikat 2020

Lääkärin kädet. Lääkäri pitelee käsissään kynää.

Oletko vielä pohdiskellut missä päin haluaisit työskennellä valmistumisesi jälkeen?

MediApu tarjoaa lääketieteen lisensiaateille ja opiskelijoille noin 180 eri työvaihtoehtoa ihan ympäri Suomen. Vaihtoehtoja valmistumisen jälkeen on siis todella laajalti. Lääketieteen lisensiaatteja valmistuu paljon keväällä 2020. Varmistaaksesi paikan haluamallasi paikkakunnalla, työpaikka kannattaa sopia hyvissä ajoin, viimeistään syksyllä. Mediapulaiset auttavat mielellään parhaan vaihtoehdon valitsemisessa toiveitasi kuunnellen! Yllä näet listauksen vapaista työpaikoista alueittain ja paikkamäärineen keväälle 2020.

Chattaa, mikäli jokin paikkakunta tai YEK-asiat kiinnostavat, kerromme mielellämme tarkemmin alueiden vapaista paikoista. Päivitämme tietoa paikoista myös uutiskirjeissämme, Facebookissa sekä Instagramin puolella, joten otahan nämäkin kanavat seurantaan!