fbpx

Monipuolista lääkärin työtä Kalajoella

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Kalajoki
Työnkuva:Tk-lääkäri vastaanottotyöhön sekä osastolle
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Virka-aika
Potilastietojärjestelmä:Pegasos

Kolme hyvää syytä tulla Kalajoen omaksi lääkäriksi:

  • Nuorelle lääkärille erinomainen oppimis- ja kehittymispaikka kokeneiden lääkäreiden ja hoitajien tukemana
  • Viihtyisä ja kannustava työilmapiiri
  • Erinomainen palkkataso!

Kalajoki kuuluu Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen (Rannikkoseutu). Kalajoki on elinvoimainen 12 600 asukkaan merenrantakaupunki. Kalajoki sijoittui ykköseksi koko Suomen seutukaupunkikuntien joukossa, mitattaessa ulkoisia vetovoimatekijöitä (Kuntaliiton Seutukaupunkitutkimus 2022).

Yhtenä Suomen suosituimpana ympärivuotisena matkailukeskuksena Kalajoki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet rentoutumiseen ja vapaa-ajanviettoon. Erityisesti Kalajoki tunnetaan hiekkasärkistään, jonka yli kolmen kilometrin rantaviiva houkuttelee noin 2 miljoonaa kävijää vuodessa.

Kalajoen terveyskeskuksessa on lämmin yhteishenki ja uudet työntekijät otetaan lämpimästi vastaan. Nuorille lääkärille tarjotaan strukturoitu perehdytys ja ohjaus, kattavat koulutusmahdollisuudet sekä hyvin saatavilla oleva seniorituki. Kaikilla virkalääkäreillä on jo pitkä työkokemus ja nuori kollega tuntee varmasti olonsa turvalliseksi osaavassa seurassa.

Kalajoella pidetään tärkeänä sitä, että lääkäri ei kuormitu liikaa. Ohjauksesta huolehditaan ja ääneen saa sanoa, jos tuntuu että esim. menee liikaa aikaa kirjallisiin yms. tehtäviin. Työpäiviä ei tarvitse venyttää, ja sovitusta työpanoksesta pidetään kiinni.

Etäisyydet: Oulu 110 km, Ylivieska 35 km, Raahe 55 km, Kokkola 60 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?