fbpx

Pieksämäki tarjoaa töitä viiden tähden koulutuspaikassa

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Pieksämäki
Työnkuva:Tk-lääkärin vastaanottotyö
Työaika:50–100% työaika järjestettävissä
Päivystys:Päivystysajat alla
Potilastietojärjestelmä:Pegasos

Pieksämäellä tk-lääkärin työnkuvaan kuuluu vastaanottoa ja päivystystä. Työn sisältö suunnitellaan toiveiden mukaan. Asuntoetu lisätään palkan päälle, jos tulee vähintään 9kk työsuhteeseen. 

Pieksämäki on 19 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savon maakunnassa. Puistot ja viheralueet hallitsevat kaupunkikuvaa. Kaupunkikeskus tarjoaa monipuoliset harrastus-, kulttuuri- ja vapaa-ajan mahdollisuudet. Luontoihmiselle Pieksämäki onkin ihanteellinen asuinpaikka, jo muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta huokuu erämaan rauha.

Pieksämäen terveyskeskus sai NLY:n koulutuspaikkakyselyssä 2019 täydet viisi tähteä ja kunniamaininnan. Työtä tehdään tiimityömallilla. Kaupunki on jaettu kolmeen alueeseen, joista vastaa kolme tiimiä. Mallilla pyritään pitkiin potilassuhteisiin. Terveyskeskuksen yhteydessä toimii sekä kuntoutus- että akuuttiosasto. Eri erikoisalojen lääkäreitä jalkautuu Mikkelin keskussairaalasta Pieksämäelle säännöllisesti pitämään poliklinikkavastaanottoa. Myös etäkonsultaatiomahdollisuudet Mikkeliin ovat hyvät.

Koko Pieksämäen terveyskeskuksen henkilöstö on osallistunut toiminnan ja palveluprosessien kehittämiseen. Uudistetut tilat ja saman katon alle keskitetyt sosiaali- ja terveyspalvelut mahdollistavat myös potilaan hoitoprosessin kokonaisvaltaisemmin huomioivan toimintaympäristön. Pieksämän tk on aktiivinen, kehittyvä ja mielenkiintoisen oppimisympäristön tarjoava työpaikka.

Päivystys: Oma kiirevastaanotto päivittäin, arkisin klo 15.30-20.00 ja viikonloppuisin 8.00-20.00. Erillinen korvaus 70-130€/h, kokemuksesta ja päivystyksen ajankohdasta riippuen! 

Etäisyydet: Jyväskylä 87 km, Kuopio 93 km

Kolme hyvää syytä työllistyä Pieksämäelle:

  • Viiden tähden koulutuspaikka! – NLY:n Koulutuspaikkakysely 2019
  • Toimintoja kehitetty ja keskitetty – lääkärin on helpompi tehdä työtään
  • Oma päivystys – mahdollisuus lisäansioihin ja työaika muokattavissa yksilöllisesti

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?