fbpx

Vahvaa tukea koulutukseen Vaasasta

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Vaasa
Työnkuva:Tk-lääkäri, YEK-vaiheen lääkäri, erikoistuva lääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Ei virka-ajan ulkopuolista päivystysvelvollisuutta
Potilastietojärjestelmä:Pegasos

Vaasan terveyskeskukseen on lääkärin helppo tulla, sillä siellä tukena on aina ammattitaitoinen henkilökunta ja perehdytykseen sekä ohjaukseen panostetaan. Tästä Vaasa onkin saanut jo moneen otteeseen kiitosta NLY:n koulutuspaikkatutkimuksessa, ansaiten täydet viisi tähteä.

Vaasan tk:ssa toimii oma koulutusylilääkäri, joka vastaa mm. koulutuksista, koordinoi tutoroinnit, järjestää senioritukiasiat YEK-palveluita suorittaville yms., joten Vaasassa palveluiden suorittajille löytyy aina tuki, jolta kysyä apua! Se, että terveyskeskuksessa on oma koulutusylilääkäri, kertoo paljon siitä, että koulutus, ohjaus ja laadukas seniorituki koetaan Vaasassa erittäin tärkeiksi asioiksi. Harvoissa terveyskeskuksissa nimittäin on panostettu lääkäreiden kouluttamiseen ja ohjaukseen niin paljon, että yhden erikoislääkärin työpanos pyhitetään pelkästään sille. Lisäksi Vaasan terveyskeskuksessa työskentelee alueeseen nähden poikkeuksellisen paljon erikoislääkäreitä, mikä takaa myös hyvät konsultaatiomahdollisuudet.

Monipuolinen terveyskeskuslääkärin työnkuva, jota voidaan painottaa eri sektoreille lääkärin oman kiinnostuksen mukaan. Vastaanottoajat 30–40 minuutin mittaisia eli saat rauhassa perehtyä potilaan tilanteeseen. Pääset halutessasi työn ohella virkistämään ruotsin kielen taitojasi kielimentorin avulla. Ruotsin kielen taito ei kuitenkaan ole edellytys työskentelylle.

Vaasan terveyskeskus: Kirkkopuistikon, Tammikaivon, Ristinummen, Vähänkyrön ja Gerbyn terveysasemat

Etäisyydet: n. 80 km Seinäjoelle, 240 km Tampereelle ja Turkuun 330 km

Kolme hyvää syytä tulla Vaasaan:  

  • Oma koulutusylilääkäri vastaa koko työpanoksellaan lääkäreiden perehdytyksestä, ohjauksesta, seniorituesta ja laadukkaista koulutusmahdollisuuksista. Lue koulutusylilääkärin haastattelu >>
  •  Lääkäri saa aikatauluttaa oma työpäivänsä eli päättää itse missä kohtaa päivää esim. tekee kirjalliset työt, pitää tauot jne. 
  •  NLY:n koulutuspaikkatutkimuksissa jo kolme vuotta peräkkäin täydet 5 tähteä Vaasan terveyskeskukselle

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?