fbpx

Erikoistumispalvelutkin onnistuvat Savonlinnassa

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Sosteri / Savonlinna
Työnkuva:Tk-lääkärin sairasvastaanottoa
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Virka-aikana. Iltavastaanotto ma-to klo 16–21.
Potilastietojärjestelmä:Effica

Savonlinna tarjoaa lääkärille hyvät mahdollisuudet tehdä erikoistumispalveluja keskussairaalassa, jolloin lomat säilyvät. Koulutuksen voi suorittaa tk:ssa ja keskussairaalan osastoilla. Sairaalassa ovat edustettuina kaikki erikoissairaanhoidon alat. Tk:n osastoilta saa palveluita yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkärikoulutukseen sekä runkokoulutukseen.

Savonlinna on 36 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savon maakunnassa. Se sijaitsee Saimaan sydämessä, Suomen suurimman järven rannalla. Kaupunkiasumisen lisäksi lähiseutu antaa mahdollisuuden vapaa-ajan asumiseen aivan kaupungin palvelujen läheisyydessä sekä venematkan päässä Saimaan saaristossa.

Savonlinna kuuluu Itä-Savon sairaanhoitopiiriin Sosteriin. Savonlinnassa on yhteensä 34 terveyskeskuslääkärin virkaa ja neljä terveysasemaa: pääterveysasema, Punkaharju, Kerimäki ja Enonkoski. Pääterveysaseman yhteydessä toimii kaksi geriatrien johtamaa kuntoutusosastoa ja keskussairaalan yhteydessä sisätautilääkärin johtama akuuttiosasto. Kaikilla asemilla on itsenäistä, lääkärin työtä tukevaa hoitajavastaanottoa sekä fysioterapeuttien suoravastaanottoja tuki- ja liikuntaelinpotilaille. Talossa on hyvä työilmapiiri ja kokeneet kollegat. Savonlinnassa panostetaan työhyvinvointiin ja jatkuvaan uuden oppimiseen.

Sosterissa on toimiva erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon integraatio ja sitä kehitetään jatkuvasti. Yleislääkäriksi erikoistuminen onnistuu alusta loppuun joustavasti saman työnantajan palveluksessa. Kuntoutusosastoilla on mahdollista suorittaa kaksi vuotta geriatrian erikoistumispalvelua.

Etäisyydet: Mikkeli 104 km, Joensuu 141 km, Lappeenranta 156 km, Kuopio 160 km

Kolme hyvää syytä saapua Savonlinnaan:

  • Erittäin hyvin organisoitunut talo – selkeät tehtäväjaot – hyvä työyhteisö
  • Vahva yleislääketieteen ja geriatrian osaaminen – vahva seniorituki
  • Samaa organisaatiota keskussairaalan kanssa – konsultaatiomahdollisuudet

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?