fbpx

Erikoistumispalvelutkin onnistuvat Savonlinnassa

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Sosteri / Savonlinna
Työnkuva:Monipuolinen tk-lääkärin työ
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Virka-aikana. Iltavastaanotto ma-to klo 16–21.
Potilastietojärjestelmä:Effica

Savonlinna on 36 000 asukkaan kaupunki Etelä-Savon maakunnassa. Se sijaitsee Saimaan sydämessä, Suomen suurimman järven rannalla. Kaupunkiasumisen lisäksi lähiseutu antaa mahdollisuuden vapaa-ajan asumiseen aivan kaupungin palvelujen läheisyydessä sekä venematkan päässä Saimaan saaristossa.

Savonlinna kuuluu Itä-Savon sairaanhoitopiiriin Sosteriin. Savonlinnassa on yhteensä 34 terveyskeskuslääkärin virkaa ja neljä terveysasemaa: Savonlinnan pääterveysasema, Punkaharju, Kerimäki ja Enonkoski. Pääterveysaseman yhteydessä toimii kaksi geriatrien johtamaa kuntoutusosastoa ja keskussairaalan yhteydessä sisätautilääkärin johtama akuuttiosasto. Kaikilla asemilla on itsenäistä, lääkärin työtä tukevaa hoitajavastaanottoa sekä fysioterapeuttien suoravastaanottoja tuki- ja liikuntaelinpotilaille. Talossa on hyvä työilmapiiri ja kokeneet kollegat. Savonlinnassa panostetaan työhyvinvointiin ja jatkuvaan uuden oppimiseen.

Sosteri tarjoaa lääkärille hyvät mahdollisuudet tehdä erikoistumispalveluja keskussairaalassa, jolloin lomat säilyvät. Koulutuksen voi suorittaa tk:ssa ja keskussairaalan osastoilla. Sairaalassa ovat edustettuina kaikki erikoissairaanhoidon alat. Tk:n osastoilta saa palveluita yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkärikoulutukseen sekä runkokoulutukseen.

Sosteri tarjoaa lääkärille hyvät mahdollisuudet tehdä erikoistumispalveluja keskussairaalassa, jolloin lomatkin säilyvät. Sairaalassa ovat edustettuina kaikki erikoissairaanhoidon alat. Koulutuksen voi suorittaa tk:ssa ja keskussairaalan osastoilla. Tk:n osastoilta voi kerryttää palveluita yleislääketieteen ja geriatrian erikoislääkärikoulutukseen sekä runkokoulutukseen. Yleislääkäriksi erikoistuminen onnistuu alusta loppuun joustavasti saman työnantajan palveluksessa. Kuntoutusosastoilla voi suorittaa kaksi vuotta geriatrian erikoitumispalveluja.

Päivystys: Kiirevastaanotto virka-aikana. Iltavastaanotto ma–to klo 16–21.

Etäisyydet: Mikkeli 104 km, Joensuu 141 km, Lappeenranta 156 km, Kuopio 160 km

Kolme hyvää syytä saapua Savonlinnaan:

  • Erittäin hyvin organisoitunut talo, jossa hyvä työyhteisö ja selkeät tehtäväjaot
  • Vahva yleislääketieteen ja geriatrian osaaminen tuo vahvan seniorituen
  • Samaa organisaatiota keskussairaalan kanssa, joten konsultointi on helppoa

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?