fbpx

MediAvun vuosi 2021

Jouluinen tervehdys mediapulaisilta!
Huh, mikä vuosi meillä onkaan taas takana ? Alun perin suunniteltu paluu ”normaaliin” jäi vain haaveeksi, kun koronarajoituksia jatkettiin ja vuosi meni enemmän tai vähemmän etätöitä tehdessä ja virtuaalitapahtumiin osallistuessa. Onneksi loppuvuodesta saimme kohdata asiakkaitamme, lääkäreitä, hammaslääkäreitä sekä alan opiskelijoita parissa tapahtumassa ja kohtaamiset olivat mieltä lämmittäviä. Toivotaan, että tapahtumat alkaisivat ensi vuonna pyöriä normaalisti ja näkisimme jälleen kasvotusten (tuttuun tapaan jäätelön äärellä).

Onneksi lääkärirekrytointien määrään korona ei vaikuttanut ja pystyimme täyttämään asiakkaidemme lääkäriresursseja ja jopa ylittämään odotuksia. Uskomme, että tässä muuttuvassa maailmantilanteessa myös lääkärit hakevat vakautta ja pysyvyyttä työsuhteisiinsa ja sitähän me mediapulaiset voimme tarjota yhdessä kuntien ja sairaanhoitopiirien kanssa.

Rekrytoimme vuonna 2021 yhteensä 862 lääkäriä ja hammaslääkäriä. Kandien osalta pystyimme tarjoamaan ikimuistoisia kesätyömuistoja 255 kandille.

Olemme helpottaneet monen työnhakuprosessia. Viestejä sekä puheluita lääkäreiden kanssa kertyi noin 18 000! Lähetimme yli 2550 työtarjousta, joissa kussakin oli useita hyviä vaihtoehtoja. Tarjottavaa riitti, sillä yhteistyökumppaniemme toimipisteitä on noin 250 ympäri Suomen. Vuonna 2023 tulevat hyvinvointialueet tarjoavat meille hienon mahdollisuuden tarjota rekrytointipalveluamme laajemminkin, jolloin työtarjontamme kasvaa entisestään!

Vuonna 2021 jatkoimme menestyksekkäästi webinaarien pitämistä ja kehitimme niitä yhä enemmän asiakaslähtöisesti. Saimme loistavasti mukaan asiakaspaikkojemme vastuuhenkilöitä, jotka luennoivat mm. ajoterveydestä, kivunhallinnasta sekä yleislääketieteestä. Osallistujamäärät olivat ennätystasolla ja kuulijoita oli syksyn aikana yli 2360 kpl. Ensi kevään webinaarikalenteria aikataulutetaan parhaillaan ja tuleviin webinaareihin voit antaa toiveita aiheen ja arvontapalkintojen suhteen.

Tänäkin vuonna lahjoitimme joulukortteihin ja asiakaslahjoihin varatut rahat Oulun seudun vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Rahankeräyksen on organisoinut Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö. Olemme iloisia, että olemme voineet tukea lasten ja nuorten harrastustoimintaa jo usean vuoden ajan.

Unelmoi tulevaa vuottasi!

Joulu on rauhoittumisen aikaa, jolloin on hyvä jättää työasiat mielestä. Jos joulun leppoisat hetket kuitenkin herättävät unelmia tulevista työseikkailuista, kerrothan meille toiveistasi? Tehtävämme on toteuttaa niitä ja auttaa seuraavan työpaikkasi valinnassa!

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja oikein rauhallista joulun aikaa!
MediAvun väki

Lapin työtarjonta laajeni

Lapin työtarjontamme laajeni Pelkosenniemen-Savukosken kansanterveystyön kuntayhtymän ja MediAvun alkaneen yhteistyön myötä. Rekrytoimme Pelkosenniemen ja Savukosken terveyskeskuksiin lääkäreitä sekä hammaslääkäreitä. Kauttamme työllistyy aina PelSavun omaksi työntekijäksi.

Jos haluat ensimmäisten joukossa tietoa Pelkosenniemen ja Savukosken työtarjonnasta, jätä yhteydenottopyyntö alta.

Toivotamme Pelkosenniemen ja Savukosken tervetulleiksi rekrytointimme piiriin!

Lisätietoja antaa asiakkuuspäällikkö Jarkko Juntunen

040 8295 196

Kuva: Visit Savukoski- Korvatunturi

Vantaa rekrytoinnin piiriin

Iloisia uutisia! Aloitimme yhteistyön Vantaan kaupungin kanssa.

Rekrytoimme lääkäreitä kaikille Vantaan terveysasemille:
Hakunila, Korso, Koivukylä, Länsimäki, Martinlaakso, Myyrmäki, Tikkurila, Kivistö (avataan syksyllä -22)

Lisäksi rekrytoimme Katriinan sairaalaan, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon sekä äitiys- ja lastenneuvolaan.

Kauttamme työllistyy Vantaan omaksi lääkäriksi. Ota yhteyttä, mikäli työ Vantaalla kiinnostaa.

Vantaan asiakkuusvastaavana toimii
Virve Oikarinen
044 0550 542

Kuva: Sakari Manninen / Vantaan kaupunki

Kauttamme lääkäriksi Kysteriin

Iloisia uutisia! Yhteistyömme Kysterin kanssa jatkuu, minkä myötä tarjoamme jälleen töitä Pohjois-Savossakin. Kysteri on perusterveydenhuollon liikelaitos, jossa seitsemän Kysteri-kuntaa muodostavat kolme seudullista palveluyksikköä. Kysteri sai viimeisimmässä NLY:n koulutuspaikkakyselyssä täydet viisi tähteä.

Nilakan palveluyksikkö: Pielavesi, Keitele, Tervo ja Vesanto
Koillis-Savon palveluyksikkö: Kaavi ja Rautavaara
Leppävirran palveluyksikkö: Leppävirta

Kysterissä on töitä sovittavissa syksylle 2021 sekä ensi vuodelle. Työ sopii hyvin vaikka opiskelun ohelle.

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit! Jätä tästä yhteydenottopyyntö

Kysterin asiakkuusvastaavana toimii

Virve Oikarinen
044 0550 542

Sovi kesätyöt 2022!

MediApu tarjoaa lääketieteen kandeille (LK4 ja LK5) noin 200 eri kesätyövaihtoehtoa ihan ympäri Suomen. Sopiessasi työt kauttamme olet suorassa työsuhteessa kuntaan. Tällöin voit luottaa siihen, että sovitut työt odottavat ja kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat ovat kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaisia.

Varmistaaksesi paikan haluamallasi paikkakunnalla, seuraavan vuoden kesätyöt kannattaa sopia kevään aikana. Mediapulaiset auttavat mielellään parhaan vaihtoehdon valitsemisessa toiveitasi kuunnellen!

Alla näet tämän hetken listauksen vapaista LK5 kesätyöpaikoista alueittain ja paikkamäärineen kesälle 2022. LK4-paikat lihavoituna tekstissä. Ajantasaisimman tiedon uusista ja peruutuspaikoista saat aina kysymällä alla olevan lomakkeen kautta.

Yhteydenottohan ei sido mihinkään, ja saat kerralla kattavasti vertailukelpoista tietoa useista kesätyöpaikoista palkkauksineen. Vastaamme aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Päivitämme tietoa paikoista myös uutiskirjeissämme, Facebookissa sekä Instagramin puolella, joten otahan nämäkin kanavat seurantaan!

    Haluan lisätietoja kesätöistä    Etsin töitä kesälle:
    Oikeuksilla: