fbpx

Työterveyslääkäriksi Savoon

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Etelä-Savon Työterveys
Työnkuva:Työterveyslääkäri
Työaika:Virka-aika. Osa-aikaisuus sovittavissa.
Päivystys:Ei päivystystä
Potilastietojärjestelmä:Acute

Etelä-Savon Työterveys Oy tarjoaa laadukkaita työterveyspalveluja yrityksille ja julkisille yhteisöille. Toimipisteet sijaitsevat Mikkelissä (päätoimipiste), Mäntyharjulla, Juvalla, Kangasniemellä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä.

Työterveyshuollossa toimivat lääkärit työskentelevät moniammatillisesti yhdessä muiden työntekijäryhmien kuten työterveyshoitajien, työfysioterapeuttien ja -psykologien kanssa. Työn kautta sinulla on mahdollisuus tutustua näköalapaikalta nykyiseen suomalaiseen työelämään ja osaltaan vaikuttaa työelämäkentän kehittämiskohteisiin.

Työ sijoittuu virka-aikaan ja työterveyshuoltoon tulevan lääkärin työnkuva painottuu alustavasti sairasvastaanottotehtäviin, mutta toiveita työnkuvan suhteen otetaan vastaan. Lääkäri voi hoitaa esim. masennuspotilaita tai orientoitua diabetespotilaisiin ja tule-vaivoihin. Lähtökohtaisesti vastaanottoajat sairausvastaanotolla ovat 20–30 minuutin ja puhelinajat 10 minuutin pituisia. Päivittäin on valmiiksi kalenteroitua toimistoaikaa paperitöille ja potilasajat ovat jaoteltu tasaisesti aamu- ja iltapäivälle. Kokemattoman lääkärin kohdalla pyritään rakentamaan väljyyttä kalenteriin, ettei työtahti ole liian tiukka heti alkuunsa.

Viikoittainen työaika on sovittavissa, kokoaikatyötä tekevällä 38,25 tuntia. Osa-aikaisuus on sovittavissa ja lääkäri voi tehdä 2–5 päivää viikossa. Esimerkiksi pienemmät yksiköt vaativat vain 2–3 päivän työpanoksen. Mikkelissä on mahdollista tehdä lyhyttä viikkoa esimerkiksi kiirevastaanotolla. Lääkärillä ei ole päivystysvelvollisuutta eikä iltavastaanottoa.

Etelä-Savon Työterveydessä voi erikoistua työterveyshuollon erikoislääkäriksi ja erikoistuvalla on mahdollisuus työskennellä kahden vuoden pituinen työterveyshuoltojakso. Erikoistuessasi muulle alalle voit suorittaa reunakoulutukseen tarvittavia palveluita. Myös pätevöittävä koulutus ja täydennyskoulutus järjestetään.

Päivystys: Ei päivystystä.

Etäisyydet Mikkelistä: Mäntyharju 45 km, Juva 44 km, Kangasniemi 52 km, Savonlinna 104 km, Pieksämäki 77 km

Kolme hyvää syytä työskennellä Etelä-Savon Työterveydessä:

  • Erinomainen työilmapiiri! Menestynyt useana vuonna Great Place To Work -arvioissa!
  • Ammattiryhmien yhteistyö on tiivistä. Kollegoina työskentelee mm. kuusi erikoislääkäriä, mikä helpottaa konsultointeja.
  • Työterveyshuollon erikoislääkärin kouluttajaoikeudet ja mahdollisuus järjestää pätevöittävä koulutus sekä täydennyskoulutus.

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?