fbpx

MediAvun vuosi 2020

Tervehdys mediapulaisten etätoimistoilta! 

Jälleen yksi vuosi pyörähti loppuunsa, ja mikä kummallinen vuosi tämä on ollutkaan! Koronan aiheuttamasta myllerryksestä huolimatta olemme pystyneet turvaamaan kunta-asiakkaidemme lääkäriresurssit ja olemaan kuntien apuna tässä erittäin haastavassa tilanteessa.

Lääkäreiden ja opiskelijoiden keskuudessa on herännyt vielä suurempi halu hakeutua suoraan työsuhteeseen kuntapuolelle, mikä on näkynyt selkeästi kasvaneina rekrytointimäärinä. MediApu on voinut hienosti palvella työtä etsiviä lääkäreitä ja opiskelijoita, kun toimipisteiden verkosto on kasvanut entisestään. Tästä lähtötilanteesta on hienoa suunnata katseet kohti ensi vuotta!

Rekrytoimme vuonna 2020 yhteensä 865 lääkäriä ja hammaslääkäriä. Heistä 242 kandia löysi kesätyöpaikan kauttamme.  

Olemme olleet helpottamassa monen työtä hakevan työnhakuprosessia. Viestejä sekä puheluita lääkäreiden kanssa kertyi noin 18 000! Lähetimme yli 2700 työtarjousta, joissa kussakin oli useita hyviä vaihtoehtoja. Tarjottavaa riitti, sillä yhteistyökumppaniemme toimipisteitä on noin 250 ympäri Suomen.

Koronan vaikutuksesta siirryimme kaikki maaliskuussa etätöihin. Meillä oli jo hyvin kokemusta etätöiden teosta ja toimivat käytänteet siihen, joten uudet työtavat oli helppo ottaa käyttöön. Työkavereiden ikävää lievitimme yhteisillä Teams-kahvihetkillä.

Aloitimme omien webinaarien pitämisen ja ne ovatkin kasvaneet todella suosituiksi! Syksyllä tarjosimme ajankohtaista tietoa YEKin suorittamisesta, uudesta lääkärisopimuksesta sekä neuvoja psykiatrisen potilaan kohtaamiseen tk-vastaanotolla. Ensi kevään webinaarikalenteria aikataulutetaan parhaillaan. Tuleviin webinaareihin voit antaa toiveita aiheen ja arvontapalkintojen suhteen.

Tänäkin vuonna lahjoitimme joulukortteihin ja asiakaslahjoihin varatut rahat Oulun seudun vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamisen tukemiseen. Rahankeräyksen on organisoinut Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö.

Unelmoi tulevaa vuottasi! 
Joulu on rauhoittumisen aikaa, jolloin on hyvä jättää työasiat mielestä. Jos joulun leppoisat hetket kuitenkin herättävät unelmia tulevista työseikkailuista, kerrothan meille toiveistasi? Tehtävämme on toteuttaa niitä ja auttaa seuraavan työpaikkasi valinnassa! 

Kiitos tästä vuodesta ja rentouttavaa joulun aikaa! 

MediAvun väki 

Rekrytoimme Vaalijalaan myös hammaslääkäreitä

MediAvun yhteistyö Savolaisten kuntien muodostaman kuntayhtymä Vaalijalan kanssa laajenee suun terveydenhuoltoon. Rekrytoimme siis jatkossa lääkäreiden ohella myös hammaslääkäreitä.

Vaalijalan osaamis- ja tukikeskus sijaitsee Pieksänjärven rannalla noin 10 km Pieksämäen terveyskeskuksesta ja palvelee erityistä tukea tarvitsevia henkilöitä erilaisissa elämäntilanteissa. Haemme nyt hammaslääkäriä vakituiseen työsuhteeseen, jossa työpanos on 1–2 päivää kuukaudessa.

Jos sinua kiinnostaa työskentely erityisryhmien kanssa tai osa-aikainen lisätyö, tämä tilaisuus sopii juuri sinulle. Kysy lisää!

Tutustu hammaslääkärin työhön Vaalijalassa >>

Jätä tästä yhteydenottopyyntö tai ota suoraan yhteyttä Juhaan

Juha Jäälinoja
041 506 3300

Nyt töitä myös suuhygienisteille sekä hammashoitajille

MediApu aloitti töiden tarjoamisen myös suuhygienisteille sekä hammashoitajille.

Tällä hetkellä etsimme Vaasaan kahta suuhygienistiä. Tarjolla kaksi pitkäaikaista sijaisuutta, jatkuen vähintään vuoden 2021 loppuun.

Tilaa tästä hammashoitajan tai suuhygienistin uutiskirje! >>

Suuhygienisti tai hammashoitaja, osallistu Haglöfs Lava 50l -laukun arvontaan. Arvonta suoritetaan 9.11.2020. Osallistu tästä >>

Suuhygienistien ja hammashoitajien työmahdollisuuksista saat lisätietoa suun terveydenhuollon vastaavaltamme Jupelta.
Jätä yhteydenottopyyntö >>

Juha Jäälinoja
041 5063 300

MediApu yhteistyössä Kainuun keskussairaalan kanssa

Työtarjontamme laajeni Kainuuseen, aloitettuamme yhteistyön Kainuun keskussairaalan kanssa 15.6.2020.  

Kajaanissa sijaitseva Kainuun keskussairaala vastaa Kainuun erikoissairaanhoidon tasoisista terveyspalveluista. Sairaalan toiminta kattaa kaikki suurten erikoisalojen polikliinisen toiminnan, vuodeosastotoiminnan sekä niiden tarvitsemat tukipalvelut. 

Haemme Kajaaniin nyt sisätautien erikoislääkäriä. Lue tarkemmat lisätiedot tästä >> 

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit!    

Jätä tästä yhteydenottopyyntö  

Kuva: Kajaanin kaupunki / Tuomo Artema

Kandivastaavien tiimimme kasvoi!

Aivan upea kandivastaavien tiimimme on kasvanut kevään aikana! Kesällä pääset heidän mukaansa seuraamaan kesäkandin arkea, kun vastaavat jakavat kesätyökuulumisiaan stooreissa. Instagramin puolella voit kysyä heiltä kesätöihin, nuoren lääkärin arkeen, opiskeluihin ym liittyvistä asioista.

Viime vuoden kesäkandistoorit ovat näkyvissä Instagramin kohokohdissa

Kuvassa kandivastaavamme: Nelli Turusta, Thilma Tartosta, Johan Oulusta, Tero suun terveydenhuollosta, Matias Helsingistä, Nikke Tampereelta, Elli Riiasta, Janina Turusta ja Emilia Kuopiosta