fbpx

Erikoislääkäri tai erikoistuva Kainuun keskussairaalaan

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LL
Toimipaikka:Kainuun keskussairaala
Työnkuva:Erityisalakohtaisesti erikoistuva tai EL
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Päivystysrinki, lisätiedot alla.
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Kainuun keskussairaala Kajaanissa on aivan upouusi moderni sairaala, jossa puitteet työskentelylle ovat viimeisen päälle tätä päivää. Konservatiivisilla aloilla on yhteinen vuodeosasto, jossa hoidetaan sisätautisia, kardiologisia, neurologisia ja keuhkopotilaita. Kunkin alan lääkärit vastaavat omien potilaidensa hoidosta. Lisäksi on 10-paikkainen tehovalvontaosasto, jossa hoidetaan kriittisesti sairaampia potilaita. Erikoisaloittain jaetuilla poliklinikoilla työ tehdään hoitaja-lääkäri työparityöskentelynä.

Haemme ensisijaisesti osastotyöskentelystä kiinnostunutta sisätautien erikoislääkäriä (myös kaikki subspesialiteetit huomioidaan). Työhön kuuluu osastopotilaiden kiertäminen ja erikoistuvien lääkärien ohjaaminen. Poliklinikkatyötä on tarjolla omien mielenkiinnon kohteiden mukaan ja paperitöihin varataan riittävästi aikaa. Valtaosa klinikan lääkäreistä on erikoislääkäreitä ja erikoistuvien lääkäreiden tilanne on tällä hetkellä hyvä. Vuodessa suositellaan 10 koulutuspäivää ja osallistuminen talon ulkopuolisiin ja kansainvälisiin tapahtumiin mahdollistetaan, mikä kertoo paikan koulutusmyönteisyydestä ja halusta kehittyä.

Päivystys: Päivystysvelvollisuus sisätautien päivystysringissä. Päivystys on ns. vapaamuotoista päivystystä. Päivystyksiä on kuukaudessa 2–4 kertaa.

Haemme jatkuvasti erikoistuvia lääkäreitä, erikoislääkäreitä sekä muuten vain sairaalatyöstä kiinnostuneita lääkäreitä töihin monelle erikoisalalle. Kysy alta lisää tarkemmin tämänhetkisistä vapaista paikoista.

Etäisyydet: Kuopio 170 km, Oulu 180 km. Kajaanin kulkee myös lentäen ja junalla.

Kolme hyvää syytä tulla Kajaaniin:

  • Aivan upouusi moderni sairaala
  • Kainuussa panostetaan joustaviin työratkaisuihin, mm. osittaiset etätyöt mahdollisia alakohtaisesti
  • Vain 30 min ajomatka Vuokatin laskettelukeskukseen ja Katinkullan kylpylään

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?