fbpx

Aloitimme yhteistyön Säkylän kanssa 1.6.2020.

Säkylä logo

Työtarjontamme lääkäreille ja hammaslääkäreille Satakunnassa kasvoi Säkylän ja MediAvun yhteistyön myötä.

Säkylän terveyskeskus tarjoaa lääkärille mahdollisuuden räätälöidä työviikon itselleen sopivaksi. Säkylässä voi tehdä lyhennettyä työviikkoa tai täydet työtunnit 3–4 päivässä. Säkylän terveyskeskus tarjoaa myös mahdollisuuden etätyöhön 1–2 päivänä viikosta. Kaiken tämän lisäksi voi halutessaan majoittua veloituksetta 400m päässä terveyskeskuksesta. Töiden aloitus on mahdollista elokuusta 2020 alkaen. Kauttamme voi työllistyä Säkylään myös hammaslääkäriksi.

Lue lisää Säkylästä >>

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit!  

Jätä tästä yhteydenottopyyntö  

Lääkärit: 
Mikko Nikkilä  
040 4577 570  
  

Hammaslääkärit: 
Juha Jäälinoja
041 5063 300