fbpx

Lääkäriksi Säkylään

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Säkylä
Työnkuva:Terveyskeskuslääkäri vastaanottotyöhön 
Työaika:Virka-aika. Mahdollisuus joustoon.
Päivystys:Ei päivystystä. Kiirevastaanoton ajat alla.
Potilastietojärjestelmä:Pegasos

Vireä 6700 asukkaan Säkylän kunta sijaitsee eteläisessä Satakunnassa, Pyhäjärven pohjoisrannalla. Säkylän tunnetuimmat kohteet ovat kalaisa Pyhäjärvi ja Köyliönjärvi, Säkylänharjun hiihtoreitit, kehittyvä ja kasvava kansainvälisesti toimiva varuskunta ja erikoistunut elintarviketeollisuus. Parasta Säkylässä ovat kasvava elinkeinoelämä, erinomaiset palvelut ja aktiiviset asukkaat.  

Säkylän terveyskeskuksessa on kuusi lääkärin virkaa. Näistä yksi on ylilääkärin ja yhden lääkärin vastuulla on vuodeosaston toiminta. Terveyskeskuksessa työskennellään tiimityömallilla, jossa potilaat voidaan tutkia moniammatillisesti yhdellä kertaa ja tarpeen mukaan ohjata jatkohoitoon. Tämän ansiosta potilasjonoja ei ole. Talon lääkäreiden lisäksi puhelimitse konsultoitavissa ovat etägeriatri ja päihdelääkäri.  

Säkylän terveyskeskus tarjoaa poikkeuksellisen hyvät joustot työaikoihin. 
Lääkärin on mahdollista tehdä osa-aikatyötä ja halutessaan työaika voidaan järjestää klo 20 asti. Lisäksi on mahdollista tehdä etätyötä kotoa käsin 1–2 päivää viikossa. Työviikko voidaan räätälöidä hyvin joustavasti lääkärin toiveiden mukaan. Esimerkiksi työskennellään kolme pidennettyä työpäivää Säkylässä ja yksi työpäivä etänä. Näin on mahdollista suorittaa täydet viikkotyötunnit. Tämän lisäksi lääkäreille tarjotaan mahdollisuus maksuttomaan majoitukseen terveyskeskuksen välittömässä läheisyydessä. 

Päivystys: Ei päivystystä. Kiirevastaanotto ma klo 8–18, ti–pe klo 8–17.   

Etäisyydet: Turkuun 75km, Tampereelle 100km, Raumalle 50km. 

Kolme hyvää syytä:  

  • Poikkeuksellisen hyvät joustot työaikaan 
  • Etätyömahdollisuus 
  • Ilmainen asunto 

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?