fbpx

MediAvun vuosi 2022

Jouluinen tervehdys! Joulun ja vuodenvaihteen lähestyminen tuovat monelle levollisen ajatuksen siitä, että pian on hetki aikaa hengähtää ja rauhoittua. Tämä ajatus on myös meille mediapulaisille tärkeä. Kulunut vuosi 2022 on ollut tapahtumarikas ja mieleenpainuva lääkärirekrytoinnin saralla.

MediApu täytti tänä vuonna kymmenen vuotta. Asiakaslähtöisyys ja inhimillisyys ovat arvojamme, ja nämä elementit ovat kantaneet vuosien läpi säilyttäen meidät suorarekrytoinnin markkinajohtajana. Voimme olla ylpeitä siitä, että saamme jatkaa matkaa ja keskittyä jatkossa turvaamaan hyvinvointialueiden lääkäriresursseja. Ensi vuosi onkin erittäin mielenkiintoinen meille kaikille alan toimijoille, kun hyvinvointialueet aloittavat virallisesti toimintansa.

Mennyt vuosi tarjosi pitkän tauon jälkeen entistäkin runsaamman kattauksen niin isoja kuin pienempiäkin tapahtumia, joissa olimme mukana. Tapasimme kasvokkain tuhansia ja taas tuhansia lääkäreitä sekä kandeja eri puolilla Suomea. Iloksemme valtaosa tapahtumista toteutettiin ”livenä” paikan päällä. Marraskuu oli meille tapahtumien osalta kaikkein hektisin: MediAvun edustajia oli paikalla samaan aikaan Turussa lääkäripäivillä, Helsingissä hammaslääkäripäivillä sekä Jyväskylässä Päivystys 2022 –kongressissa. Aktiivisella osallistumisella erilaisiin tapahtumiin tuomme lääkäreille aina ajankohtaisimmat tiedot vapaista työpaikoista ja tapaamme lääkäreitä eri erikoisaloilta

Rekrytoimme vuonna 2022 yhteensä 815 lääkäriä ja hammaslääkäriä. Asiakastoimipaikkoja meillä on jo yli 250 kpl, mikä tuo lääkäreille ja hammaslääkäreille runsaasti mahdollisuuksia työllistyä.

Lääkäreiden kanssa kontakteja puhelimitse sekä viestitse kertyi 18 000 kpl. Päivittäisten keskusteluiden kautta autamme niin kandeja kuin kokeneempiakin lääkäreitä löytämään mieluisia töitä urapolkujen eri vaiheissa.

Suositut webinaarimme saivat jatkoa. Elokuinen päihdepotilaan hoitoa käsittelevä webinaarimme keräsi jopa 489 kuulijaa! Webinaarimme käsittelivät kuluneen vuoden aikana tuoreinta tietoa myös mm. raskaudenehkäisystä ja -keskeytyksestä, akuuttilääketieteestä sekä koulutuspaikkauudistuksesta. Tammikuussa jatkamme lapsipotilaan kohtaamisen ja helmikuussa työhyvinvoinnin ja jaksamisen teemoilla.

Lahjoitimme tänä vuonna asiakaslahjoihin ja joulukortteihin varatut rahat hyväntekeväisyyteen yhdistystoiminnan kautta.

Missä sinä haluaisit työskennellä ensi vuonna?
Joulun pyhinä työasiat eivät ole päällimmäisenä mielen päällä vaan tärkeää on rauhoittua ja levätä. Mikäli kuitenkin joulun rauhalliset hetket herättävät ajatuksia tulevista töistä, kerrothan meille toiveistasi? Jaa meille toiveesi, niin me autamme seuraavan työpaikan valinnassa.

Lämmin kiitos kuluneesta vuodesta ja rauhallista joulua!
T. MediAvun väki

Joona Virkkala MediAvun toimitusjohtajaksi

Joona Virkkala on nimitetty MediAvun toimitusjohtajaksi 21. lokakuuta 2022 alkaen. Heli Anttila siirtyy toimitusjohtajan paikalta muihin tehtäviin MediAvun ja Pihlajalinna-konsernin ulkopuolella.

Pihlajalinnassa julkisten palveluiden asiakkuusjohtajana toimineelle Joonalle MediApu on jo entuudestaan tuttu, sillä ennen Pihlajalinnan pestiä hän työskenteli MediAvun aluepäällikkönä. Asiakkuusjohtajana Virkkala on työskennellyt kokonaisulkoistusten ja konsernin muiden julkisten palveluiden myynnin parissa, mikä antaa hänelle toimitusjohtajan tehtävään tukevan pohjan.

Yhdessä rekrytoinnin huippuammattilaisten kanssa pääsemme jatkamaan MediAvun jo yli kymmenen vuotta kestänyttä matkaa kuntien, jatkossa hyvinvointialueiden, ja erikoissairaanhoidon yksiköiden luotettavana rekrytointikumppanina. Meillä on valoisa tulevaisuus edessä, summaa Joona.

Koko mediapulaisten tiimi kiittää lämpimästi Heli Anttilaa erinomaisesta johtamisesta, hyvästä työstä ja kehittävästä otteesta lääkärirekrytoinnin eteen. Toivotamme Joonan tervetulleeksi mediapulaisten joukkoon!

Tule hammaslääkäriksi Keiturin Soteen

Työtarjontamme kasvaa Keiturin Soten ja MediAvun yhteistyön laajentuessa Virroille. Yhteistyö käynnistyi Ruoveden kanssa jo kesäkuussa 2022, ja nyt mukaan liittyy myös Virtain kaupunki. MediAvun kautta työllistyy Keiturin Soten omaksi hammaslääkäriksi.

Keiturin Sote tuottaa Virtain ja Ruoveden kuntalaisille tarvittavat sosiaali- ja terveyspalvelut. Keiturin soten palveluksessa työskentelee kaikkiaan noin 450 sote-alan ammattilaista, jotka tuottavat palveluita alueen n. 10 000 asukkaan väestöpohjalle. Yhteensä kuntayhtymässä on kuusi hammaslääkärin virkaa, joista yksi on vastaavan hammaslääkärin tehtävä.

Virtain hammashoitolassa avautuu vakituinen tehtävä syyskuussa 2022 ja Ruovedelle on sovittavissa vanhempainvapaan sijaisuus vähintään toukokuulle 2023 saakka. Työ on joustavaa ja esim. 4-päiväinen työviikko järjestyy helposti. Palkkaus on selvästi kilpailukykyisempi kuin Pirkanmaalla keskimäärin.

Ota yhteyttä, mikäli kiinnostuit! Lisätietoja antaa hammaslääkärirekrytoinneista vastaava Juha Jäälinoja.

Uusia mediapulaisia

MediAvussa on keväällä aloittanut kolme uutta työntekijää. Janina Viinikanoja ja Heini Poth aloittivat työn rekrytointiassistenttina ja Eveliina Luoma Tampereen uutena kandivastaavana.

Tampereen kandivastaava Nikke Varis siirtyi valmistumisen myötä uusiin tehtäviin. MediAvun tiimi kiittää Nikkeä viidestä yhteisestä vuodesta ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin seikkailuihin!