fbpx

Lääkäriksi Helsinkiin äitiys- ja lastenneuvolaan

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LL
Toimipaikka:Helsingin kaupunki / neuvolat
Työnkuva:Yleislääkäri äitiys- ja lastenneuvolaan
Työaika:Virka-aika, sopimuksen mukaan
Päivystys:Ei päivystysvelvollisuutta
Potilastietojärjestelmä:Apotti

Helsingissä kaupungin äitiys- ja lastenneuvoloissa työskentelee terveyskeskuslääkäreiden lisäksi kokopäiväisiä neuvolalääkäreitä. Neuvolalääkärin työnkuvaan kuuluvat terveystarkastukset, seurantakäynnit, konsultaatiot, monialaiset neuvottelut sekä asiantuntijatehtävät. Pääpainopiste on neuvolan ikäkausitarkastuksissa. Tehtävää suunniteltaessa voidaan huomioida toiveet työskennellä äitiys- ja/tai lastenneuvolassa. Osan työajasta voi tehdä myös koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkärinä ja työtä voidaan yhdistää myös terveysasematyöhön. Neuvolatyötä tehdään yhteistyössä terveydenhoitajien ja perhekeskusten muiden ammattilaisten kanssa. Kollegaa voi konsultoida helposti ja perehdytys suunnitellaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti, aikaisempi työkokemus huomioiden.

Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Neuvolassa työtä tehdään laajennetussa aukioloajassa, jolloin yksittäisellä lääkärillä voi olla 1–2 iltavuoroa/kk, jolloin työpäivä alkaa myöhemmin ja loppuu klo 19. Iltavuorossa työskentelee samaan aikaan neuvolassa 2–3 lääkäriä. Pääosin työ sijoittuu kuitenkin klo 8–16 väliseen aikaan.

Kolme hyvää syytä tulla Helsingin kaupungille lääkäriksi:
• Laaja tapahtuma- ja kulttuuritarjonta
• Helppo liikkua julkisella liikenteellä
• Helsingin kaupungin työntekijöille tarjolla edullisia työsuhdeasuntoja

Katso myös muut Helsingin kaupungin tarjoamat työmahdollisuudet: Terveyskeskukset, kaupunginsairaalat, Kotisairaala ja Kotihoito, Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?