fbpx

Kotihoidon lääkäri Helsingin kaupungille

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Helsingin kaupunki / kotihoito
Työnkuva:Kotihoidon lääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Vapaaehtoinen kaupungin sairaaloissa
Potilastietojärjestelmä:Apotti

Helsingin kaupungilla voit työllistyä Kotihoitoon. Kotihoidon työssä lääkärit tekevät laajoja lääketieteellisiä (geriatrisia) kokonaisarviointeja yhteistyössä moniammatillisen työryhmän (hoitajat, terapeutit, sosiaalialan työntekijät) kanssa. Työn tavoitteena on mahdollistaa potilaan kotona asuminen esimerkiksi arvioimalla lääkityksen hyödyt ja haitat, kaatumisriski ja muistisairauden oireiden lievityksen mahdollisuudet. Kotihoidossa arviointi tapahtuu aina potilaan kotona, erillisiä vastaanottotiloja ei ole. Kotihoidon lääkärit tekevät laajoja ensiarviointeja ja tapaavat potilaansa määräaikaiskäynneillä.

Helsingin kaupungin sairaaloilla sekä terveysasemilla on koulutusoikeudet usealle eri erikoisalalle. Esimerkiksi yleislääketieteen erikoistumiseen vaadittavia palveluita voi suorittaa Helsingin kaupungilla erittäin pitkälle yhdistelemällä sairaaloiden ja terveysasemien (myös kotihoito ja kotisairaala) suomia mahdollisuuksia (tk + geriatria, sisätaudit). Näin työsuhde ei välillä katkea ja lomaoikeuden voi hyödyntää. YEK-koulutuksen (kaksi vuotta) voi suorittaa kokonaisuudessaan.

Kiinnostavan työn ja asuinympäristön lisäksi Helsinki tarjoaa työntekijöilleen monenlaisia työsuhde-etuja. Työn vastapainoksi Helsinki tarjoaa paljon näkemistä, kokemista ja tekemistä!

Kolme hyvää syytä työllistyä Helsingin kaupungin Kotihoitoon:

 • Erittäin joustavasti suunniteltavissa oleva työpäivän rakenne
 • Aina aikaa potilaan kanssa
 • Itsenäistä työtä, mutta erinomaisen tuen kanssa

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?
  MediAvun rekrytointikoordinaattori Suvi Konttinen

  Suvi Konttinen

  Helsinki ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialue Keusote

  040 6418 743

  suvi.konttinen@mediapu.fi