fbpx

Erikoislääkäri, erikoistuva, YEKin suorittaja tai tk-lääkäri Jyväskylään

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Jyväskylä / terveysasemat
Työnkuva:Tk-lääkäri, YEK-vaiheen lääkäri, erikoistuva lääkäri, erikoislääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Lisätietoa alla
Potilastietojärjestelmä:LifeCare

Lääkäri – Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylän seudulla, keskellä Suomea!

Keski-Suomen hyvinvointialueen myötä Jyväskylän alueen avosairaanhoito toimii Keski-Suomen alueella mm. Jyväskylän, Hankasalmen ja Uuraisten kunnissa. Asukkaita näillä alueilla on yhteensä n. 150 000. Neljän Jyväskylässä sijaitsevan terveysaseman lisäksi Hankasalmella ja Uuraisilla sijaitsevat omat terveysasemansa.

Jokaiselta terveysasemalta löytyy senioritukea. Kandeilla ja YEK-vaiheen lääkäreillä on nimetty tutor, erikoistuvilla lääkäreillä mentor. Tutor-lääkäri löytyy omalta asemalta ja loma-aikoina on nimetty sijainen.

Päivystys: Päiväaikainen kiirevastaanotto toimii terveysasemilla. Ilta-aikainen (ma–pe klo 16–22, la–su klo 8–22), hyväpalkkainen kiirevastaanottotoiminta Sairaala Novan yhteispäivystyksessä.

Etäisyydet: Tampere 148 km, Mikkeli 116 km, Kuopio 147 km

Lue myös Jyväskylän kaupunginsairaaloista >>

Kolme hyvää syytä työllistyä Jyväskylään:

  •  Erittäin hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä talon sisällä että keskussairaalan suuntaan. Kollegoina kandeista kokeneisiin yleislääketieteen erikoislääkäreihin – kaikkea siltä väliltä!
  •  Jyväskylä on arvostettu yliopisto- ja koulukaupunki, jossa on viihtyisä asuinympäristö sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet jokaisena vuodenaikana. Palvelutarjonta on poikkeuksellisen runsas ja työpaikkoja löytyy monilta eri ammattialoilta.
  • Suosittu paikka YEK / tk-palveluille!

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?