fbpx

Lääkäri YTHS:lle

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LL
Toimipaikka:YTHS
Työnkuva:Yleislääkäri, vastaanottotyö
Työaika:Joustavasti sovittavissa
Päivystys:Ei päivystystä
Potilastietojärjestelmä:Acute

Kolme hyvää syytä työllistyä YTHS:n omaksi lääkäriksi:

  • Työ opiskelijoiden parissa on mukavaa ja palkitsevaa, sillä terveysongelmien tutkiminen ja vaarattomuuden selvitys jo sellaisenaan helpottaa nuoria aikuisia ja kun ongelmat eivät ole kroonistuneet
  • Elämää ja opiskelukykyä parantavia hoitotuloksia nähdään nopeasti
  • Moniammatillista yhteistyötä osaavissa tiimeissä

YTHS eli Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö hoitaa korkeakouluopiskelijoiden perusterveydenhuoltoa. YTHS:llä pidetään opiskeluterveyttä ja -kykyä tukevaa monipuolista sairaus- ja mielenterveysvastaanottoa, kiireellistä ja kiireetöntä. Tuki- ja liikuntaelinongelmissa käytetään fysioterapeuttien suoravastaanottoja. Päivystystapaukset ohjataan hyvinvointialueiden terveydenhuoltoon.

Töitä sovittavissa nyt seuraaviin YTHS toimipisteisiin:

  • YTHS Helsinki, Töölö ja Malmi
  • YTHS Espoo, Otaniemi
  • YTHS Lahti ja Kouvola
  • YTHS Lappeenranta

YTHS:n omana lääkärinä työskennellessäsi voit kerryttää YEKin muu työkokemus -palvelua tai yleislääketieteen erikoistumisen vapaavalinnaista palvelua!”

Lääkäriterveisiä YTHS:ltä

”Hei!

Minun nimeni on Freja Strandström. Olen valmistunut lääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2016 ja tämän jälkeen ollut töissä Kallion terveysasemalla, Laakson sairaalassa ja Lohjan sairaalassa sisätaudeilla, ennen kuin päädyin töihin YTHS:lle.

Olen viihtynyt YTHS:llä hyvin – erikoistun yleislääketieteeseen, ja mukavaa onkin ollut, että puolen vuoden sairaalapalveluiden ja puolen vuoden terveyskeskuspalveluiden tekeminen joustavasti on ollut mahdollista YTHS:llä työskennellessä. Muille erikoistuville kollegoille vinkkinä, että myös YTHS:llä työskentelystä voi hyväksilukea palveluita yleislääketieteen erikoistumiseen, mikäli tästä sopii etukäteen.

Työ YTHS:llä on pääosin vastaanottotyötä, joista noin puolet käynneistä liittyvät mielenterveyden haasteisiin, ja puolet somaattisiin ongelmiin. Minulla on joka viikko toimenpideaikoja, joihin kuuluu monipuolisesti pientoimenpiteitä, kuten kierukoiden, kapselien, luomen ja ateroomien poistoa, kynsien osapoistoa ja muita vastaavia toimenpiteitä tarpeen mukaan. Erityisen hyvää on, että YTHS:n lääkäreillä on konsultaatiotunti psykiatrille joka viikko.

YTHS:n tietojärjestelmä Acute on helppokäyttöinen, ja mielestäni YTHS:n työyhteisö ja potilaat ovat mukavia – suosittelen kollegoilleni YTHS:llä työskentelyä!”

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?