fbpx

Yleislääkäri Kokkolan seudulle

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Soite / Kokkola
Työnkuva:Yleislääkäri avovastaanottoon
Työaika:Virka-aika. Sopimuksen mukaan.
Päivystys:Virka-aika
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Kokkolan terveyskeskuksessa lääkäreille suunnitellaan yksilöllisesti työaikoja ja työtä eri kokoisissa yksiköissä, kuten vuodeosastoilla, neuvoloissa, kouluterveydenhuollossa sekä terveysasemilla, kunkin lääkärin elämäntilanteen ja mieltymysten mukaisesti. Työ on monipuolista yleislääkärin avovastaanottoa. Tehtäviin voi kuulua myös puheluita, hoitajien konsultointia, reseptien uudistamista ja paperitöitä. Lisäksi työnkuvaan voi sisällyttää neuvolaa, kouluterveydenhoitoa, kotisairaalatoimintaa sekä osastotyötä.

Terveyskeskuksessa on säännölliset tutoroinnit, viikoittaiset meetingit, koulutuksiin pääsee halutessaan, joustoa löytyy omien menojen suhteen ja ilmapiiri on huippu. Konsultaatiomahdollisuudet ovat Kokkolassa hyvät, sillä kokeneita lääkäreitä on talossa ja kesäaikana ohjausta varten on irrotettu yhdestä kahteen lääkäriä konsultoimaan nuoria lääkäreitä. Kokkolassa voit erikoistua yleislääketieteeseen, suorittaa YEK-putken kokonaisuudessaan ja tehdä Keski-Pohjanmaan keskussairaalassa siihen kuuluvat sairaalapalvelut.

Kokkolan terveyskeskuksessa ei ole ilta- ja viikonloppupäivystysvelvollisuutta. Pääterveysaseman lisäksi Kokkolan alueella on neljä terveysasemaa: Koivuhaka, Kälviä, Lohtaja ja Ullava, joissa voi halutessaan työskennellä. Kokkolassa parasta on luonnon ja meren läheisyys sekä kaupungin hyvät liikunta- ja kulttuuriharrastusmahdollisuudet. Oulusta matkustaa junalla noin 1,5 tunnissa ja Tampereelta matkaa kertyy reilu 2 h.

Kysy lisää Soiten resurssilääkärin pestistä, palkkaus n. 9715–9915 €/kk + lomarahat virka-ajan vastaanottotyöstä!

Etäisyydet: Oulu 198 km, Seinäjoki 141 km, Tampere 302 km, Vaasa 121 km.  

Neljä hyvää syytä tulla Kokkolaan:

  • Kandiystävällinen terveyskeskus -tunnustus, Medisiinariliitto 2020
  • Hyvät koulutusmahdollisuudet 
  • Saumaton yhteistyö erikoissairaanhoidon kanssa 
  • Paljon kokeneita lääkäreitä senioritukena

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?