fbpx

Sovi kesätyöt 2023

Katso alta listaus kesän 2023 LK4 ja LK5 -kesätyöpaikoista alueittain ja paikkamäärineen. Ajantasaisimman tiedon uusista ja peruutuspaikoista saat aina kysymällä alla olevan lomakkeen kautta.

MediApu tarjoaa lääketieteen kandeille (LK4 ja LK5) noin 270 eri kesätyövaihtoehtoa ihan ympäri Suomen. Sopiessasi työt kauttamme, työllistyt toimipaikan omaksi lääkäriksi. Tällöin voit luottaa siihen, että sovitut työt odottavat siellä, minne ne olet sopinut ja kaikki työsuhteeseen liittyvät asiat ovat kunnallisen virkaehtosopimuksen mukaisia.

Varmistaaksesi paikan haluamallasi hyvinvointialueella tai paikkakunnalla, työt kannattaa sopia hyvissä ajoin. Autamme parhaan vaihtoehdon valitsemisessa toiveitasi kuunnellen!

Yhteydenottohan ei sido mihinkään, ja saat kerralla kattavasti vertailukelpoista tietoa useista kesätyöpaikoista palkkauksineen.

Vuoden 2024 kesätyöpaikkojen tarjonta esitellään huhtikuussa. Voit toki kysäistä jo niistäkin alla olevan lomakkeen kautta, mutta mitään kiirettä niiden suhteen ei ole.

Päivitämme tietoa paikoista myös uutiskirjeissämme, Facebookissa sekä Instagramin puolella, joten otahan nämäkin kanavat seurantaan!

    Haluan lisätietoja kesätöistä    Etsin töitä kesälle:
    Oikeuksilla: