fbpx

Terveyskeskuslääkäri vastaanottotyöhön Hollolaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Hollola
Työnkuva:Tk-lääkäri vastaanottotyöhön
Työaika:Virka-aika. Osa-aikaisuus sovittavissa.
Päivystys:Virka-aikana
Potilastietojärjestelmä:LifeCare

Hyviä syitä syytä työllistyä Hollolan omaksi lääkäriksi:

  • Kandiystävällinen terveyskeskus -kunniamaininta Medisiinariliitolta
  • Monipuoliset potilaat ja monipuolinen työnkuva
  • Kaikki palvelut saman katon alla
  • Vankka seniorituki, joustavuus, mukava työporukka ja nuorilta kiitosta saanut ohjaus sekä perehdytys

Hollola on mukavan kokoinen laajan palvelun sotekeskus, jossa samasta talosta löytyvät laajat perustason sote-palvelut mm. neuvolat, röntgen, labra, sosiaalityö, kuntoutus ja suun terveys.

Hollolan terveyskeskuksessa kouluttautumiseen kannustetaan ja kokeneet kollegat tukevat sinua ammatillisessa kasvussa. Nuoret lääkärit saavat hyvän ohjauksen, ja vastaanottoajat räätälöidään kokemustason mukaan. Hollolassa on todella hyvä seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet. Kyseessä on pieni terveyskeskus, mutta talossa työskentelee kokeneita lääkäreitä, mukaan lukien useampi erikoislääkäri.

Työyhteisö on mukava ja tiivis ja kollegojen kanssa jaetaan avoimesti tietoa. Kollegat ovat avuliaita ja potilaiden hyvä hoito on kunnia-asia.

Hollolassa on liukuva työaika, mahdollisuus osa-aikaiseen työhön tai kokemuksen mukaan myös etätyömahdollisuus. Lisätuloja voi kerryttää halutessaan päivystämällä Lahden Akuutti24:ssa.

Koska työllistyt terveyskeskuksen omaksi lääkäriksi, voit suorittaa YEK-palveluita tai koko YEKin Päijät-Hämeen hyvinvointialueella Heinolassa, Hollolassa, Asikkalassa ja Padasjoella.

Päivystys: Päivystysvelvollisuus virka-aikaan. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on ulkoistettu ja vuoroja voi halutessaan tehdä Lahden Akuutti24:ssa.

Etäisyydet: Lahti 9 km, Helsinki 105 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?