fbpx

Terveyskeskuslääkäri vastaanottotyöhön Heinolaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Heinola
Työnkuva:Tk-lääkäri vastaanottotyöhön
Työaika:Virka-aika. Osa-aikaisuus sovittavissa.
Päivystys:Virka-aikana
Potilastietojärjestelmä:LifeCare

Hyviä syitä työllistyä Heinolan omaksi lääkäriksi:

  • Kandiystävällinen terveyskeskus -kunniamaininta Medisiinariliitolta
  • Mahdollisuus vaikuttaa aidosti työpaikan asioiden kehittämiseen
  • Monipuoliset potilaat ja monipuolinen työnkuva
  • Kaikki palvelut löytyvät Heinolasta saman katon alta

Heinola on kompakti laajan palvelun sote-keskus, missä samasta talosta löytyvät neuvolat, röntgen, labra, sosiaalityö, kuntoutus ja vuodeosastot.

Heinolan terveyskeskuksessa kouluttautumiseen kannustetaan ja kokeneet kollegat tukevat sinua ammatillisessa kasvussa. Nuoret lääkärit saavat hyvän ohjauksen, ja vastaanottoajat räätälöidään kokemustason mukaan. Konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä talosta löytyy mm. iso joukko kokeneita yleislääkäreitä, useampi geriatri ja yleislääketieteen erikoislääkäreitä sekä perustason erikoispoliklinikan palveluita.

Päivittäin yhteisessä kahvihetkessä jaetaan kollegojen kanssa avoimesti tietoa. Virheitä ei tarvitse pelätä, sillä kaikki haluavat auttaa. Potilaiden hyvä hoito on kunnia-asia.

Heinolassa voit tehdä lyhennettyä työviikkoa, osa-aikaista työaikaa tai kokemuksen mukaan etätöitä. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja tuloja voi kerryttää päivystämällä.

Koska työllistyt terveyskeskuksen omaksi lääkäriksi, voit suorittaa YEK-palveluita tai koko YEKin Päijät-Hämeen hyvinvointialueella Heinolassa, Hollolassa, Asikkalassa ja Padasjoella.

Päivystys: Päivystysvelvollisuus virka-aikaan. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on ulkoistettu ja vuoroja voi halutessaan tehdä Lahden Akuutti24:ssa.

Etäisyydet: Lahti 35 km, Helsinki 138 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?