fbpx

Terveyskeskuslääkäri vastaanottotyöhön Asikkalaan

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Asikkala
Työnkuva:Tk-lääkäri vastaanottotyöhön
Työaika:Virka-aika. Osa-aikaisuus sovittavissa.
Päivystys:Virka-aikana
Potilastietojärjestelmä:LifeCare

Hyviä syitä työllistyä Asikkalan omaksi lääkäriksi:

  • Monipuoliset potilaat ja monipuolinen työnkuva
  • Kattavat toiminnot saman katon alla
  • joustavuus, erinomainen seniorituki ja hyvä yhteishenki

Asikkalassa sijaitsee kompakti sote-keskus, jossa samasta talosta löytyvät perustason sote-palvelut, kuten neuvolat, röntgen, labra, sosiaalityö ja kuntoutus.

Asikkalan terveyskeskuksessa kouluttautumiseen kannustetaan ja kokeneet kollegat tukevat sinua ammatillisessa kasvussa. Nuoret lääkärit saavat hyvän ohjauksen, ja vastaanottoajat räätälöidään kokemustason mukaan. Asikkalassa on loistavat seniorituki ja konsultaatiomahdollisuudet. Kyseessä on pieni terveyskeskus, mutta talossa työskentelee hyvin kokeneita lääkäreitä.

Työyhteisö on mukava ja tiivis ja kollegojen kanssa jaetaan avoimesti tietoa. Kollegat ovat avuliaita ja potilaiden hyvä hoito on kunnia-asia.

Asikkalassa voit tehdä osa-aikaista työaikaa tai kokemuksen mukaan etätöitä. Tuloja voi kerryttää halutessaan päivystämällä Lahden Akuutti24:ssa.

Koska työllistyt terveyskeskuksen omaksi lääkäriksi, voit suorittaa YEK-palveluita tai koko YEKin Päijät-Hämeen hyvinvointialueella Heinolassa, Hollolassa, Asikkalassa ja Padasjoella.

Päivystys: Päivystysvelvollisuus virka-aikaan. Virka-ajan ulkopuolinen päivystys on ulkoistettu ja vuoroja voi halutessaan tehdä Lahden Akuutti24:ssa.

Etäisyydet: Lahti 26 km, Helsinki 132 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?