fbpx

Psykiatrian erikoistuva tai erikoislääkäri Keski-Suomen Sairaala Novaan

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LL
Toimipaikka:Jyväskylä / Sairaala Nova
Työnkuva:Psykiatrian erikoistuva tai erikoislääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Tarkemmat tiedot alla
Potilastietojärjestelmä:LifeCare

Kolme hyvää syytä työllistyä Sairaala Novan omaksi lääkäriksi:

  • Saa työskennellä moderneilla välineillä uusissa tiloissa
  • Sopivan kokoisessa keskussairaalassa on hyvä hakea oppia
  • Erinomaiset mahdollisuudet rakentaa yhdistelmä jaksoja myös muilta aloilta

Keski-Suomen Sairaala Nova tarjoaa töitä psykiatriasta kiinnostuneille erikoistuville lääkäreille. Töitä on tarjolla psykiatrisilla ja nuorisopsykiatrisella osastoilla, nuorisopsykiatrian ja psykiatrian poliklinikoilla, päivystyksessä sekä hoitokeskuksessa.

Psykiatrian palvelualueeseen kuuluvat lasten- ja nuorisopsykiatria sekä psykiatria. Näistä nuorisopsykiatria ja psykiatria vastaavat maakunnan psykiatrisesta päivystyksestä, psykiatrisesta osastohoidosta ja Jyväskylän yhteistoiminta-alueen perustason mielenterveys- ja päihdepalveluista sekä erikoissairaanhoidon palveluista. Lastenpsykiatrialla ei ole osastotoimintaa eikä päivystystä Jyväskylässä.

Psykiatriaan erikoistuvat voivat suorittaa pääosan psykiatrian erikoistumiskoulutuksestaan Jyväskylässä, sillä yliopistopalveluita edellytetään uuden asetuksen (55/2020) ainoastaan kuusi (6) kuukautta. Erikoistumispolku voidaan rakentaa erikoistuvan toiveiden ja mielenkiinnon mukaan aina perustasolta erikoissairaanhoidon palveluihin. Sairaanhoitopiirissä työskentelee Itä-Suomen yliopiston psykiatrian professori, joka vastaa erikoistuvien koulutuksesta ja koulutuspäivät ovat pääsääntöisesti tiistaisin. Lisäksi mahdollisuudet muihinkin talon koulutuksiin ovat erinomaiset.

Päivystys: Kotipäivystys 30 min valmiusajalla. Erikoistuvilla lääkäreillä aina EL takapäivystäjänä.

Etäisyydet: Helsinki 270 km, Tampere 150 km, Kuopio 150 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?