fbpx

Psykiatrian erikoistuva tai erikoislääkäri Jyväskylään

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LL
Toimipaikka:Jyväskylä / Sairaala Nova
Työnkuva:Psykiatrian erikoistuva tai erikoislääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Kotipäivystys 30 min valmiusajalla. Erikoistuvilla lääkäreillä aina EL takapäivystäjänä.
Potilastietojärjestelmä:Effica

Etsimme psykiatriasta kiinnostuneita erikoistuvia lääkäreitä ja erikoislääkäreitä psykiatrian osastoille ja Jyväskylän psykiatrian poliklinikalle.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri (KSSHP) on maan viidenneksi suurin, ja se kuuluu Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) erityisvastuualueeseen. Psykiatriset osastot ja nuorisopsykiatrinen osasto, nuorisopsykiatrian ja psykiatrian poliklinikat, päivystys sekä hoitokeskus sijoittuvat Sairaala Novaan.

Psykiatrian palvelualueeseen kuuluvat lasten- ja nuorisopsykiatria sekä psykiatria. Näistä nuorisopsykiatria ja psykiatria vastaavat maakunnan psykiatrisesta päivystyksestä, psykiatrisesta osastohoidosta ja Jyväskylän yhteistoiminta-alueen perustason mielenterveys- ja päihdepalveluista sekä erikoissairaanhoidon palveluista. Lastenpsykiatrialla ei ole osastotoimintaa eikä päivystystä Jyväskylässä.

Psykiatriaan erikoistuvat voivat suorittaa pääosan psykiatrian erikoistumiskoulutuksestaan Jyväskylässä, sillä yliopistopalveluita edellytetään ainoastaan yhdeksän (9) kuukautta. Erikoistumispolku voidaan rakentaa erikoistuvan toiveiden ja mielenkiinnon mukaan aina perustasolta erikoissairaanhoidon palveluihin. Sairaanhoitopiirissä työskentelee Itä-Suomen yliopiston psykiatrian professori, joka vastaa erikoistuvien koulutuksesta ja koulutuspäivät ovat pääsääntöisesti tiistaisin. Lisäksi mahdollisuudet muihinkin talon koulutuksiin ovat erinomaiset.

Etäisyydet: Helsinki 270km, Tampere 150km, Kuopio 150km

Kolme hyvää syytä työllistyä Sairaala Novaan:

  • Saa työskennellä moderneilla välineillä uusissa tiloissa
  • Sopivan kokoisessa keskussairaalassa on hyvä hakea oppia
  • Erinomaiset mahdollisuudet rakentaa yhdistelmä jaksoja myös muilta aloilta

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?