fbpx

Lääkäriksi Viitasaarelle ja Pihtiputaalle

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Viitasaari ja Pihtipudas
Työnkuva:Tk-lääkäri vastaanottotyöhön
Työaika:Joustavasti sovittavissa
Päivystys:Virkatyössä päivystysvelvollisuus, lisätiedot alla
Potilastietojärjestelmä:Pegasos

Kolme hyvää syytä työllistyä Viitasaaren ja Pihtiputaan omaksi lääkäriksi:

  • Useana vuotena NLY:n 5 tähden koulutuspaikka
  • Medisiinariliiton tunnustus kandiystävällinen terveyskeskus useana vuotena, myös 2022
  • Huipputason palkkaus!

Viitasaarella ja Pihtiputaalla on pitkät perinteet nuorten lääkäreiden kouluttamisesta ja siitä syystä ne ovatkin koko Suomen mittapuulla nousseet standardiksi, kuinka nuoria lääkäreitä opetetaan ja otetaan vastaan terveyskeskuksissa.

Viitasaari ja Pihtipudas on palkittu niin NLY:n kuin Medisiinariliiton tunnustuksilla vuodesta toiseen ja toimipaikoilla voi jopa sanoa olevan ”tehtaan takuu!”

Työ on maalaislääkärin työtä rikkaassa työympäristössä, jossa toimitaan hoitaja-lääkäri-työpari-mallilla. Hoitajat ovat todella kokeneita ja omatoimisia, jolloin lääkärin on helppo toimia omassa roolissaan. Potilaat pyritään ohjaamaan samalle tutulle lääkärille, jotta hoitosuhteista tulee syvempiä. Tällöin lääkärin on helpompi hoitaa jo ennestään tuttua potilasta. Voidaan puhua siis aidosta maalaislääkärin työnkuvasta.

Päivystys: Sekä Viitasaarella, että Pihtiputaalla on päivystys klo 8–18 ja viikonloppuisin klo 9–16. Päivystysvelvoite on, mutta toiveita kuunnellaan. Päivystys hoidetaan omalla porukalla. Ajoittain myös kandit tekevät vuoroja.

Etäisyydet Viitasaarelle: Jyväskylä 98 km, Kuopio 140 km, Oulu 241 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?