fbpx

Lääkäriksi Lahteen psykiatrialle

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LL
Toimipaikka:Lahti
Työnkuva:Osastonlääkäri / Erikoistuva lääkäri psykiatrialle
Työaika:Virka-aika. Mahdollisuus joustoon.
Päivystys:Ei virka-ajan päivystysvelvollisuutta
Potilastietojärjestelmä:LifeCare

Kolme hyvää syytä työllistyä Lahteen Päijät-Hämeen psykiatrian omaksi lääkäriksi:

  • Merkittävät palkkaedut
  • Erikoistumismahdollisuus
  • Hyvät kulkuyhteydet

Psykososiaaliset palvelut työllistää yli 400 työntekijää. Päijät-Hämeen keskussairaalassa työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä kaikilla poliklinikoilla.

Työaika on liukuva 38,25 t/vk. Kiinteä työaika klo 9–15 ja potilastyö loppuu klo 16. Etätyössä voi halutessaan tehdä pidempää päivää ja lyhyempää työviikkoa. Etätyömahdollisuus on avohoidossa ja satunnaisesti tarvittaessa myös osastolla.

Psykoosipoliklinikalla hoitaja on mukana lääkärinvastaanotolla. Mielialahäiriöpoliklinikalla hoitaja tai psykologi on mukana useimmissa hoitoneuvotteluissa.

Yksilökäynnit ovat yleensä 45–60 min. Aika on muokattavissa potilas- ja lääkärikohtaisesti. Iltavastaanottoa ei ole tällä hetkellä. Työnkuvaan voi vaikuttaa esihenkilön kanssa keskustellen tehtävän sallimissa rajoissa ja yksikön tehtävänkuva huomioiden. Erikoistuvilla lääkäreillä mentorointi jatkuu koko työskentelyn ajan 1–2 kertaa viikossa.

Työntekijät ovat antaneet työilmapiiristä hyvää palautetta ja kertovat, että porukkaan on helppo tulla työkaveriksi. Merkittävät henkilöstöedut ovat mukava lisä työn päälle.

Mielialahäiriöpalveluiden poliklinikat

  • Lahden keskustassa: mielialahäiriö-, syömishäiriö- ja tehostettu mielialahäiriöpoliklinikka
  • Keskussairaalassa: akuuttipsykiatrian-, neuropsykiatrian-, vanhuspsykiatrian-, yleissairaalapsykiatrian poliklinikat sekä neuromodulaatiopoliklinikka
  • Psykoosipoliklinikat: Psykoosipoliklinikka ja tehostetun psykoosihoidon poliklinikka

Etäisyydet: Helsinki 100 km, Hollola 10 km, Heinola 40 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?