fbpx

Lääkäri sisätaudeille Keski-Suomen Sairaala Novaan

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärilleKandille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Jyväskylä / Sairaala Nova
Työnkuva:Lääkäri sisätaudeille
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Etupäivystys
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Miksi Sairaala Novaan?

  • Mukava ja kannustava työyhteisö ja erinomainen seniorituki
  • Sopivan iso, täysin uusi sairaala (Suomen suurin keskussairaala) hyvät tutkimus- ja hoitoresurssit
  • Runsaasti koulutusta tarjolla

Keski-Suomen Sairaala Nova Jyväskylässä tarjoaa töitä sisätautien työstä kiinnostuneille lääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

Keskussairaalan kuudesta palvelualueesta yksi on Konservatiivinen palvelualue, johon myös sisätautien erikoisala kuuluu. Sisätaudeilla työskentelee 20 erikoislääkäriä ja kaikki suppeat erikoisalat ovat edustettuina. Lisäksi Sydänsairaalan puolella työskentelee kardiologeja ja kardiologiaan erikoistuvia lääkäreitä.

Erikoistuvan työpisteinä alkuvaiheessa ovat osastot eli sisätautien sairaansijat, sydänosasto ja päivystysosasto. Lisäksi työskennellään päiväpäivystyksessä toisen erikoistuvan kanssa. Uran edetessä kierretään myös suppeat erikoisalat, jolloin työskennellään myös poliklinikoilla (endokrinologia, gastroenterologia, hematologia, infektiosairaudet, nefrologia, reumatologia ja kardiologia). Jokaisessa työpisteessä erikoistuva työskentelee joko erikoislääkärin tai kokeneen erikoistuvan lääkärin kanssa.

Sisätaudit on laaja erikoisala, sairaalan ”yleislääketiede”, jossa diagnosoidaan ja hoidetaan monia yleisiä kansansairauksia. Sisätaudeilla saatu oppi hyödyttää erikoistumisessa moniin muihin erikoisaloihin. Suomen suurin keskussairaala Nova lähettää sisätautisia potilaita yliopistosairaaloihin lähinnä vain kansallisen hoidonporrastuksen vuoksi.

Erikoistuvalle keskussairaalavaihe suunnitellaan Sairaala Novassa yksilöllisesti lääkärin toiveita huomioiden. Sairaala Novassa suhtaudutaan hyvin myönteisesti myös kokeilujakson sopimiseen esim. YEK-vaiheessa. Suosittelemme kokeilujaksoa niille, jotka eivät vielä ole varmoja, mihin haluavat erikoistua.

Etäisyydet: Helsinki 270 km, Tampere 150 km, Kuopio 150 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?