fbpx

Lääkäri Keuhkosairauksien yksikköön Keski-Suomen Sairaala Novaan

Kenelle: LisensiaatilleErikoislääkärilleKandille
Minimikoulutus:LK4
Toimipaikka:Jyväskylä / Sairaala Nova
Työnkuva:Lääkäri keuhkosairauksien yksikköön
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Etupäivystys
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Hyviä syitä työllistyä Sairaala Novan keuhkosairauksille:

  • Sopivan suppea, mutta silti monipuolinen erikoisala – akuuttihoidosta hoidosta palliatiiviseen hoitoon, biologisista lääkkeistä kotiventilaattoreihin
  • Suomen suurin keskussairaala täysin uusissa tiloissa, laaja potilasmateriaali, hyvät tutkimusresurssit, toimiva yhteistyö erikoisalojen kesken
  • Välitön, uusille ajatuksille ennakkoluuloton ja vapaamuotoinen ilmapiiri

Keski-Suomen Sairaala Nova Jyväskylässä tarjoaa keuhkosairauksista kiinnostuneille erikoistuville- ja erikoislääkäreille töitä virkoihin sekä viransijaisuuksiin. Tarjolla on monipuolisia työmahdollisuuksia jokaiseen uran eri vaiheeseen.

Keskussairaalan kuudesta palvelualueesta yksi on Konservatiivinen palvelualue, johon myös keuhkosairauksien erikoisala kuuluu. Keuhkosairauksien yksikön virkapohjaan kuuluu 5 erikoislääkäriä. Lisäksi erikoistuvia lääkäreitä on mahdollisuus palkata 1–3. Lääkärit työskentelevät päivystysosastolla, sisätautien ja keuhkosairauksien yhteisosastolla ja keuhkosairauksien poliklinikalla. Osana keuhkosairauksien poliklinikkaa toimii kroonisen hengitysvajauksen hoitoon keskittyvä päiväsairaala.

Päivittäinen työnkuva vaihtelee luonnollisesti sijoituspaikan mukaan. Sekä erikoislääkärien, että erikoistuvien lääkärien tehtäviä pyritään kierrättämään säännöllisesti, työntekijän toiveet huomioiden.

Sairaala Novassa on mahdollista suorittaa keuhkosairauksien erikoislääkärikoulutukseen kuuluva sisätautien palvelu. Toisaalta keuhkosairauksien yksikössä työskentelee muiden erikoisalojen, kuten yleislääketieteen erikoistuvia. Sairaala Novassa suhtaudutaan hyvin myönteisesti myös kokeilujakson sopimiseen esim. YEK-vaiheessa. Suosittelemme kokeilujaksoa niille, jotka eivät vielä ole varmoja, mihin haluavat erikoistua.

Päivystys: Etupäivystyksiä n. 2–3/kk, jotka kuuluvat erikoisalojen päivystysrinkiin (neurologia, keuhkosairaudet, korvataudit ja silmätaudit). Päivystykset ovat iltapäivystyksiä (ei yö!)

Etäisyydet: Helsinki 270 km, Tampere 150 km, Kuopio 150 km

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?