fbpx

Hyvin tuettua vastaanottotyötä Somerolla

Kenelle: KandilleLisensiaatilleErikoislääkärille
Minimikoulutus:LK5
Toimipaikka:Somero
Työnkuva:Tk-lääkäri vastaanottotyöhön
Työaika:Virka-aika. Mahdollisuus joustoon.
Päivystys:Arkisin n. klo 8–18. n. 1krt/vk.
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Somero on ihanteellinen pikkukaupunki Varsinais-Suomen maakunnassa. Somero on noin 8900 asukkaan maatalouspainotteinen kaupunki, joka on yksi Suomen merkittävimmistä maatalouspitäjistä.

Someron terveyskeskuksessa on 7 lääkärin virkaa ja kokenut hoitohenkilökunta. Terveyskeskuksesta löytyy oma röntgen ja labra sekä 26-paikkainen vuodeosasto. Ilmapiiri terveyskeskuksen pienessä tiimissä on hyvä ja henkilöstö viihtyy hyvin.

Peruspäivä lääkärillä on klo 8–16 ja päivystyspäivänä klo 8–18 tai 8-17. Päivystysvuoro tulee lääkärille noin kerran viikossa. Vastaanottotyön lisäksi kaikilla lääkäreillä on jokin muukin vastuualue, joka on neuvoteltavissa oman erityisosaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Lääkärit perehdytetään työhön hyvin ja talon kokeneita lääkäreitä voi konsultoida matalalla kynnyksellä. Kesken vastaanoton voi soittaa vanhemmille kollegoille ja koska kaikki lääkärit työskentelevät saman aulan alueella, pääsee potilasta katsomaan nopeasti. Seniorituki on hyvä ja kokeneet kollegat tukevat ja selvittelevät tarvittaessa haasteellisia tapauksia nuoren lääkärin apuna.

Työajoissa voidaan joustaa ja halutessaan täydet työtunnit voi suorittaa neljässä päivässä. Lisäksi on mahdollisuus tehdä etätöitä yhtenä päivänä viikosta.

Etäisyydet: Turusta n. 85 km, Helsingistä 104 km ja Tampereelta 113 km.

Kolme hyvää syytä saapua Somerolle:

  • Saa päivystää, eli mahdollisuus oppia paljon ja tuoda vaihtelevuutta viikkoon
  • Turusta on noin tunnin ajomatka, josta puolet moottoritietä
  • Erinomainen palkkaus!

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?