fbpx

Hammaslääkäriksi Vankiterveydenhuoltoon

Kenelle: Hammaslääkärille
Minimikoulutus:HLL
Toimipaikka:Vankiterveydenhuolto
Työnkuva:Yleishammaslääkäri
Työaika:Virka-aika. Tarve n. 2–8 pv/kk.
Päivystys:Ei päivystystä
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Vankiterveydenhuollon hammashoitolat sijaitsevat poliklinikkojen yhteydessä Helsingissä, Vantaalla, Turussa, Riihimäellä, Hämeenlinnassa, Kylmäkoskella, Mikkelissä, Kuopiossa, Sukevalla, Pyhäselässä sekä Pelsossa. Vaasassa toiminta on kaupungin terveyskeskuksen tiloissa.

Kaikissa VTH:n yksiköissä on modernit työvälineet, mm. digiröntgen (Romexis), keskitetty arkisto, ajanmukainen välinehuolto sekä koneellinen juurihoito. Tarveaineet on kilpailutettu vuonna 2020 ja ne ovat laadukkaammat kuin terveyskeskuksissa keskimäärin. Palvelujen kuvaamiseen ja kehittämiseen on panostettu ja saatu aikaan sujuvat asiakaslähtöiset prosessit. VTH:n intranet on hyvin toimiva ja sujuvoittaa arjen työtä. Perehdytykseen on panostettu ja se toteutetaan ensin lähitoimintana ja lisäksi Teamsin tai Skypen välityksellä.

Hammaslääkäri toimii parityössä yhdessä hoitajan kanssa. Hoidettavana on lähinnä työikäisiä potilaita, ja työ on mielenkiintoista ja positiivisella tavalla haastavaa. Potilaat ovat aidosti kiitollisia saamastaan hoidosta, ja häiriökäyttäytyminen on harvinaista. Työturvallisuuskäytännöt ovat erittäin korkealla tasolla ja uhka- tai vaaratilanteita sattuu paljon harvemmin kuin terveyskeskustyössä.

Vaadittavat oikeudet:  HLL, vähintään kaksi vuotta työkokemusta.

Työaika:  Virka-aikaan klo 8–15.30. Pääsääntöisesti osa-aikaista tarvittavan työpanoksen vaihdellessa 2–8 päivään kuukaudessa.

Viisi hyvää syytä tulla Vankiterveydenhuollon palvelukseen: 

  • Huipputurvallinen työpaikka ainutlaatuisessa työympäristössä
  • Ei aikataulupainetta, rakennat itse päivän kulun
  • Erittäin koulutusmyönteinen työnantaja
  • Mahdollisuus tutkimustyöhön kliinisen työn rinnalla
  • Potilaat ovat aidosti kiitollisia saamastaan hoidosta

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?