fbpx

Hammaslääkäriksi Tunkkariin

Kenelle: Hammaslääkärille
Minimikoulutus:HLL
Toimipaikka:Soite / Tunkkari
Työnkuva:Tk-hammaslääkäri
Työaika:Virka-aika
Päivystys:Arkisin virka-aikaan
Potilastietojärjestelmä:LifeCare

Tunkkari sijaitsee Vetelissä, Keski-Pohjanmaalla Kokkolan kupeessa. Vuonna 2015 uudistetussa Tunkkarin terveyskeskuksessa toimii nuorekas viiden hammaslääkärin tiimi, jota tukee 6 hoitajaa ja suuhygienisti. Suun terveydenhuoltoa täydentävät kuvantamis- ja laboratoriopalvelut löytyvät mukavasti saman katon alta. Hoitohuoneita on 8 ja hoitoyksiköitä on uudistettu matkan varrella. Työyhteisössä on hyvä yhteishenki ja koko suun terveydenhoito organisoitu toimivaksi kokonaisuudeksi.

Hammaslääkärin työ on sisällöltään monipuolista terveyskeskushammaslääkärin työtä. Potilaita on kaikenikäisiä ja työnkuvaa voi räätälöidä yksilöllisesti. Esimerkiksi oikomiseen, iensairauksiin tai pienkirurgiaan on mahdollista saada erinomaista käytännönläheistä oppia. Kollegiaalista tukea on hyvin saatavilla, sillä erikoisosaajien lisäksi mahdollisuus konsultoida ESH-puolta onnistuu sujuvasti integroidun tietojärjestelmän kautta.

Virka-ajan ulkopuolista päivystystä ei ole, mutta ylitöitä ja iltatöitä voi tehdä sopimuksen mukaan. Täyttä kliinistä työaikaa tekeville avautuu tältä pohjalta tilaisuus merkittäviin lisäansioihin. Työaikojen suhteen ollaan joustavia ja tilanteesta riippuen täyden työpanoksen voi tehdä neljässä päivässä. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen onnistuukin kitkattomasti.

Etäisyydet: Kokkola 55 km, Seinäjoki 116 km, Vaasa 147 km, Oulu 220 km

Hyviä syitä tulla Tunkkarin hammashoitolaan:

  • Uudistetut viihtyisät ja toimivat tilat
  • Monipuolinen työ, johon on hyvät vaikutusmahdollisuudet
  • Sujuvat konsultointimahdollisuudet ESH puolelle
  • Hyvä peruspalkka + mahdollisuus lisäansioihin lisätöillä, jononpurulla tai päivystämällä

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?