fbpx

Hammaslääkäriksi Savonlinnaan

Kenelle: Hammaslääkärille
Minimikoulutus:HLK5
Toimipaikka:Savonlinna / Kerimäki, Punkaharju
Työnkuva:Tk-hammaslääkäri
Työaika:Virka-aika. Satunnainen vkl-vuoro klo 10–12
Päivystys:Lisätiedot alla
Potilastietojärjestelmä:Lifecare

Savonlinnassa hammaslääkäri pääsee tekemään monipuolista työtä, johon voi itse vaikuttaa. Sosterissa Savonlinnan pääterveysaseman lisäksi sivutoimipisteet ovat Kerimäellä ja Punkaharjulla. Kaikkien virkojen sijoituspaikkana on Savonlinna, josta käsin hoidetaan myös sivuasemien hammashoito.

Työaika on lähtökohtaisesti 38,25 h viikossa. Työajasta tyypillisesti 30 h on kliinistä ja loput hallintoa. Vastaanottoajat sijoittuvat klo 8–15 välille. Lisätyöstä on voimassa oleva paikallissopimus samoin kuin työskentelystä sivutoimipisteissä. Päivystystoiminta on organisoitu siten, että arkipäivisin kolme hammaslääkäriä päivystää ja hoitaa särkypotilaat yhteisvastuullisesti joustavan aikataulun mukaan. Viikonloppupäivystys (la ja su klo 10–12) osuu omalle kohdalle 2–3 kuukauden välein. Viikonloppupäivystyksen palkkauksesta on erillinen paikallissopimus.

Työ on luonteeltaan monipuolista Tk-hammaslääkärin perustyötä. Päivittäistä työtä tehdään tiimimallilla (hml-hh-shg) ilman väestövastuuta. Hammaslääkärillä on mahdollisuus rakentaa työnkuvaansa ja koulutuspolkuaan yksilöllisesti. Vastaanottoaikoihin voi vaikuttaa toimenpiteen ja asiakkaan hoitoisuuden mukaan. Työnantaja tukee henkilöstön ammatillista kehittymistä ja perehdyttämiseen on panostettu. Seniorituki ja konsultaatiot toimivat erinomaisesti, mitä tukee erikoissairaanhoidon läheisyys ja jo toteutettu kytkentä perusterveydenhuoltoon. Savonlinnassa saat keskittyä byrokratian sijaan mielekkääseen työhön!

Etäisyydet: Kitee 85 km, Varkaus 85 km, Mikkeli 100 km

Kolme hyvää syytä tulla Savonlinnaan: 

  • Palkkaus on kokonaisuutena hyvin kilpailukykyinen!
  • Vuonna 2021 valmistunut täysin uusi hammashoitola keskussairaalan yhteyteen
  • Tarjolla erilaisia työsuhdeasuntoja. Kesällä käytettävissä myös rantasauna, tenniskentät ja soutuvene

Haluatko kuulla lisää tästä paikasta?